Închide meniul
VIDEO

Marseille a ieșit din cursa pentru două trofee în decurs de numai 4 zile! OM, eliminată din Cupa Franței la penalty-uri, în exclusivitate în AntenaPLAY

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 martie 2023, 11:03

Marseille a ieșit din cursa pentru două trofee în decurs de numai 4 zile! OM, eliminată din Cupa Franței la penalty-uri, în exclusivitate în AntenaPLAY

Marseille a fost eliminată din Cupa Franței

Marseille a fost eliminată din Cupa Franței / Profimedia

Marseille a ieșit din cursa pentru două trofee în decurs de numai 4 zile! OM a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei Franței de micuța Annecy, în exclusivitate în AntenaPLAY. Marseille a fost învinsă dramatic, la loviturile de departajare, la finalul unui meci intens. Eșecul din Cupă a venit la numai 4 zile după ce Alexis Sanchez&Co au fost învinși categoric de PSG în campionat, cu scorul de 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marseille trece printr-o perioadă complicată. Formația antrenată de Igor Tudor riscă să încheie sezonul fără vreun trofeu câștigat.

Marseille a ieșit din cursa pentru două trofee în decurs de numai 4 zile! OM, eliminată din Cupa Franței la penalty-uri, în exclusivitate în AntenaPLAY

OM a primit o dublă lovitură într-un interval de numai 4 zile. Mai întâi, echipa de pe Velodrome a fost surclasată de PSG în derby-ul pentru titlul din Ligue 1. Lionel Messi și Kylian Mbappe au făcut spectacol pe terenul lui Marseille și s-au impus cu un neverosimil 3-0.

În urma victoriei din weekend, PSG s-a distanțat la 8 puncte de marea rivală, în fruntea clasamentului, și este greu de crezut că va mai putea fi oprită din drumul către un nou titlu.

Mai sunt 13 etape de disputat în prima ligă din Franța, dar parizienii au cedat foarte greu puncte în actualul sezon. Numai 3 înfrângeri au suferit Lionel Messi și colegii săi în stagiunea curentă din Ligue 1.

Reclamă

Coșmarul lui Marseille a fost completat miercuri seară. OM a fost eliminată din Cupa Franței de Annecy. În direct și în exclusivitate în AntenaPLAY, micuța formație din liga a 2-a franceză a produs marea surpriză și a învins Marseille la loviturile de departajare, chiar pe Velodrome.

Marseille, eliminată din Cupa Franței de micuța Annecy, după loviturile de departajare!

Seara a început bine pentru Marseille, care a deschis scorul după numai 29 de minute. Veretout a marcat din pasa lui Clauss, iar fanii lui OM începeau să se gândească deja la calificarea în semifinalele Cupei Franței.

Lucrurile s-au înrăutățit însă pentru trupa lui Igor Tudor, după pauză. Dion a restabilit egalitatea în minutul 53 și a aprins speranțele lui Annecy, echipă aflată pe locul 10 în Ligue 2.

Reclamă 4 / 0/3

Șase minute mai târziu, Annecy a trecut în avantaj pe terenul lui Marseille. Mouanga a marcat și a redus la tăcere tribunele de pe Velodrome.

Alexis Sanchez a ratat ocazia de a restabili egalitatea în minutul 85. Fostul jucător de la Arsenal și Barcelona a ratat un penalty.

OM a reușit în cele din urmă să înscrie, tocmai în minutul 90+6. Intrat pe teren cu 4 minute înainte, puștiul Mughe a înscris un gol superb și a trimis partida la “loteria penalty-urilor”. Acolo a avut loc o adevărată luptă mentală, pe care Annecy a reușit să o câștige.

S-au executat 8 serii la loviturile de departajare, iar jucătorii echipei din liga a doua au fost mai inspirați. Annecy a început “loteria” cu o ratare, apoi a transformat toate cele 7 penalty-uri. De la OM au ratat Tavares și Balerdi.

Annecy s-a impus cu 2-2 (7-6 d.l.d.) și s-a calificat în semifinalele Cupei Franței. În penultimul act al competiției transmise exclusiv în AntenaPLAY și-au mai asigurat locul Lyon, Toulouse și Nantes.

Rezultatele din sferturile de finală ale Cupei Franței:

  • Marseille – Annecy 2-2 (6-7 d.l.d.)
  • Lyon – Grenoble 2-1
  • Toulouse – Rodez 6-1
  • Nantes – Lens 2-1
Reclamă
Recomandări
  • Marseille a ieșit din cursa pentru două trofee în decurs de numai 4 zile
  • OM, eliminată din Cupa Franței la penalty-uri, în exclusivitate în AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și