Închide meniul

Scene ireale în CFR Cluj – UTA! Lucian Rusandu a avut nevoie să se uite de 7 ori la faultul oribil al lui Maglica pentru a-l elimina. Deac, doar galben după un fault dur

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2023, 19:02

Reclamă
Scene ireale în CFR Cluj – UTA! Lucian Rusandu a avut nevoie să se uite de 7 ori la faultul oribil al lui Maglica pentru a-l elimina. Deac, doar galben după un fault dur

Maglica, eliminat după o intrare dură la Vukcevic

Captură OrangeSport

Lucian Rusandu a avut nevoie să se uite de 7 ori la faultul oribil al lui Maglica asupra lui Vukcevic pentru a-l elimina pe jucătorul de la CFR Cluj. Peste câteva minute, Ciprian Deac a fost „iertat” de o eliminare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scene greu de înţeles în CFR Cluj – UTA. Deşi faultul lui Maglica asupra lui Vukcevic a fost mai mult decât evident, arbitrul Lucian Rusandu a vut nevoie să revadă faza de numai puţin de 7 ori.

Lucian Rusandu a avut nevoie să se uite de 7 ori la faultul oribil al lui Maglica pentru a-l elimina

Într-un final, Rusandu a decis că jucătorul celor de la CFR Cluj trebuie eliminat. După numai câteva minute, Lucian Rusandu i-a acordat cartonaş galben lui Ciprian Deac, deşi a avut o intrare dură asupra lui Roger. Deac s-a dus cu talpa direct pe piciorului fostului să coleg.

Dan Petrescu, în scandal cu arbitrii la pauza meciului CFR Cluj – UTA

Dan Petrescu a fost în scandal cu arbitrii la pauza meciului dintre CFR Cluj şi UTA. „Bursucul” a fost nemulţumit de unele decizii ale centralului Lucian Rusandu, chiar dacă echipa sa a intrat cu avantaj de 1-0 la cabine, după golul lui Krasniqi.

Dan Petrescu a mers imediat la abitrii, după ce prima repriză a duelului din Gruia a luat sfârşit. Primele 45 de minute au fost extrem de încinse, şi chiar dacă Krasniqi i-a dus pe clujeni în avantaj, „Bursucul” a fost extrem de nemulţumit.

Reclamă
Reclamă 4

Campioana României a avut un gol anulat în prelungirile prime reprize. Concret, Rangelo Janga a marcat pentru 2-0 în minutul 45+3, însă centralul a anulat reuşita pentru un fault în atac al lui Kolinger la Milosevic, la faza premergătoare a golului.

Reuşita a fost anulată după ce arbitrul Lucian Rusandu a mers la marginea terenului pentru a revedea faza pe monitorul VAR. Imediat după ce a decis ca golul să nu se treacă în contul clujenilor, Dan Petrescu a „luat foc” pe marginea terenului, iar ulterior scandalul a continuat şi imediat după fluierul de pauză.

Pe lângă Dan Petrescu, şi Ciprian Deac le-a cerut explicaţii arbitrilor după prima repriză. Mijlocaşul de la CFR Cluj a ratat un penalty în prima repriză, trimiţând balonul pe lângă poarta apărată de Kucher.

Reclamă
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și