Închide meniul

Scene ireale în CFR Cluj – UTA! Lucian Rusandu a avut nevoie să se uite de 7 ori la faultul oribil al lui Maglica pentru a-l elimina. Deac, doar galben după un fault dur

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2023, 19:02

Reclamă
Scene ireale în CFR Cluj – UTA! Lucian Rusandu a avut nevoie să se uite de 7 ori la faultul oribil al lui Maglica pentru a-l elimina. Deac, doar galben după un fault dur

Maglica, eliminat după o intrare dură la Vukcevic

Captură OrangeSport

Lucian Rusandu a avut nevoie să se uite de 7 ori la faultul oribil al lui Maglica asupra lui Vukcevic pentru a-l elimina pe jucătorul de la CFR Cluj. Peste câteva minute, Ciprian Deac a fost „iertat” de o eliminare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scene greu de înţeles în CFR Cluj – UTA. Deşi faultul lui Maglica asupra lui Vukcevic a fost mai mult decât evident, arbitrul Lucian Rusandu a vut nevoie să revadă faza de numai puţin de 7 ori.

Lucian Rusandu a avut nevoie să se uite de 7 ori la faultul oribil al lui Maglica pentru a-l elimina

Într-un final, Rusandu a decis că jucătorul celor de la CFR Cluj trebuie eliminat. După numai câteva minute, Lucian Rusandu i-a acordat cartonaş galben lui Ciprian Deac, deşi a avut o intrare dură asupra lui Roger. Deac s-a dus cu talpa direct pe piciorului fostului să coleg.

Dan Petrescu, în scandal cu arbitrii la pauza meciului CFR Cluj – UTA

Dan Petrescu a fost în scandal cu arbitrii la pauza meciului dintre CFR Cluj şi UTA. „Bursucul” a fost nemulţumit de unele decizii ale centralului Lucian Rusandu, chiar dacă echipa sa a intrat cu avantaj de 1-0 la cabine, după golul lui Krasniqi.

Dan Petrescu a mers imediat la abitrii, după ce prima repriză a duelului din Gruia a luat sfârşit. Primele 45 de minute au fost extrem de încinse, şi chiar dacă Krasniqi i-a dus pe clujeni în avantaj, „Bursucul” a fost extrem de nemulţumit.

Reclamă
Reclamă

Campioana României a avut un gol anulat în prelungirile prime reprize. Concret, Rangelo Janga a marcat pentru 2-0 în minutul 45+3, însă centralul a anulat reuşita pentru un fault în atac al lui Kolinger la Milosevic, la faza premergătoare a golului.

Reuşita a fost anulată după ce arbitrul Lucian Rusandu a mers la marginea terenului pentru a revedea faza pe monitorul VAR. Imediat după ce a decis ca golul să nu se treacă în contul clujenilor, Dan Petrescu a „luat foc” pe marginea terenului, iar ulterior scandalul a continuat şi imediat după fluierul de pauză.

Pe lângă Dan Petrescu, şi Ciprian Deac le-a cerut explicaţii arbitrilor după prima repriză. Mijlocaşul de la CFR Cluj a ratat un penalty în prima repriză, trimiţând balonul pe lângă poarta apărată de Kucher.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:07

Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Ce notă a primit românul

23:50 18 sept.

Manchester City – Inter 0-0, meciul serii din Liga Campionilor. Victorii pentru PSG şi Borussia Dortmund

23:24 18 sept.

Singurul obiectiv pe care i l-a trasat Neluţu Varga lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu vorbesc de titlu!”

23:10 18 sept.

Valeriu Iftime a dezvăluit suma uriaşă pe care a pierdut-o sezonul trecut! Care e cea mai mare greşeală făcută în fotbal

22:29 18 sept.

Adrian Petre s-a răzgândit în privinţa retragerii la doar o zi după anunţul deciziei: „Îl aşteptăm la antrenamente”

22:04 18 sept.

„Eu nu vreau Olatunji” Jucătorul pe care Gigi Becali l-a respins imediat, gol şi assist în Sparta Praga – Salzburg 3-0!

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 3 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit” 4 FotoSezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată 5 Bayern, victorie istorică cu Dinamo Zagreb! Harry Kane, „poker” de senzaţie în „măcelul” de la Munchen 6 A murit Salvatore „Toto” Schillaci! Eroul Italiei de la Mondialul din 1990 avea 59 de ani
Citește și