Închide meniul
Foto

Luptătoarea cu cel mai sexy fund din lume e româncă! A ieșit campioană de MMA aseară

Antena Sport Publicat: 3 martie 2023, 15:29 / Actualizat: 3 martie 2023, 19:03

Reclamă
Luptătoarea cu cel mai sexy fund din lume e româncă! A ieșit campioană de MMA aseară

Facebook Alice Ardelean

Alice are un palmares de 8 victorii din 13 meciuri la profesioniști.

Luptătoarea cu cel mai sexy fund din lume e româncă. Alice Ardelean a reușit să câștige centura de campioană aseară, devenind noua regină a promoției EFC din Africa de Sud. Aceasta a învins-o pe Jessica Mouneimne prin TKO în prima rundă. Românca și-a umplut de sânge adversara și arbitrul a oprit meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alice are un palmares de 8 victorii din 13 meciuri la profesioniști. De asemenea, mai are 2 meciuri câștigate pe reguli speciale. De-a lungul carierei, Alice a luptat cu un nume uriaș din MMA-ul feminin, Weili Zhang. Chinezoaica a câștigat în runda a doua meciul din 2016. În acest moment, Zhang e campioana din UFC și una dintre cele mai bune sportive din lume.

De asemenea, lupta lui Alice cu Cristina Stanciu din 2015 a făcut înconjurul lumii. Cele două sportive s-au lovit reciproc de zeci de ori în câteva minute.

Luptătoarea cu cel mai sexy fund din lume e româncă!

Alice s-a lansat în lumea sporturilor de contact în 2012, cînd a debutat la profesioniști la o gală din Ungaria. De mai mulți ani, românca trăiește în UK, acolo unde a devenit o adevărată vedetă pe rețelele de socializare. Alice are peste 2,5 milioane de followeri doar pe pagina de Tiktok. Clipurile cu fundul ei ”spectaculos” dar și reacțiile la diferite videos i-au adus o armată uriașă de fani.

Reacțiile la victoria de aseară au fost în mare parte haioase. Fanilor nu le-a venit să creadă că fata ”amuzantă și cu fundul mare” de pe Tiktok este o adevărată mașină de dat bătaie.

Reclamă

Reclamă 4 / 0/3

Revolta româncei care practică un sport sângeros şi face bani din platformele pentru adulţi

Revolta româncei care practică un sport sângeros şi face bani din platformele pentru adulţi a devenit cunoscută. Alice Ardelean (30 de ani), o luptătoare stabilită în Birmingham, are o poveste incredibilă. Visează să ajungă în UFC şi se antrenează cu banii câştigaţi din contul pe care şi l-a făcut pe OnlyFans.

Alice le-a oferit, în trecut, un interviu englezilor de la dailystar.co.uk. Aceştia au întrebat-o de ce îşi mai riscă sănătatea în ring, din moment ce a câştigat mai mulţi bani de pe platforma cu conţinut pentru adulţi.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 18:07 LIVE SCOREUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” Vezi toate știrile
Citește și