Închide meniul

Max Verstappen a obținut pole position-ul în Marele Premiu al Bahrainului! Start de senzație pentru Red Bull în noul sezon de Formula 1

Sebastian Cristian Publicat: 4 martie 2023, 18:12

Reclamă
Max Verstappen a obținut pole position-ul în Marele Premiu al Bahrainului! Start de senzație pentru Red Bull în noul sezon de Formula 1

Max Verstappen a obținut pole position-ul în Marele Premiu al Bahrainului

Max Verstappen, Bahrain 2023/ Hepta

Max Verstappen a obținut pole position-ul în Marele Premiu al Bahrainului! Start de senzație pentru Red Bull în noul sezon de Formula 1. Alături de olandez în prima linie se va afla Sergio Perez, colegul său de la echipa austriacă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Bahrainului este prima cursă a sezonului de Formula 1, iar startul spectacolului va avea loc mâine, începând cu ora 17:00.

Max Verstappen a obținut pole position-ul în Marele Premiu al Bahrainului! Start de senzație pentru Red Bull în noul sezon de Formula 1

Max Verstappen nu a avut niciun fel de problemă în prima sesiune de calificare din 2023. Dublul campion mondial a fost de departe cel mai rapid pilot de pe circuit și și-a adjudecat primul pole position al sezonului, oprind cronometrul la 1:29.708. Este o îmbunătățire față de sezonul 2022, atunci Charles Leclerc obținea pole position-ul cu un timp de 1:30.558.

Ferrari va ocupa linia a doua pentru startul de mâine, cu Charles Leclerc în fața lui Carlos Sainz Jr. Fernando Alonso s-a infiltrat între piloții Scuderiei și cei ai Mercedes. Spaniolul de la Aston Martin va pleca de pe 5. Echipa din Brackley a dezamăgit din nou. George Russell și Lewis Hamilton s-au clasat la peste 6 zecimi de secundă de etalonul Verstappen. Astfel, cei doi vor pleca de pe 6, respectiv de pe 7.

Marele Premiu al Bahrainului – Calificări, TOP 10

  1. Max Verstappen
  2. Sergio Perez
  3. Charles Leclerc
  4. Carlos Sainz
  5. Fernando Alonso
  6. George Russell
  7. Lewis Hamilton
  8. Lance Stroll
  9. Esteban Ocon
  10. Nico Hulkenberg

Marele Premiu al Bahrainului – Calificări, Q1

Reclamă

Nyck de Vries, Oscar Piastri, Kevin Magnussen, Pierre Gasly și Logan Sargeant au fost eliminați în Q1. Americanul de la Williams a avut un timp identic cu Lando Norris, însă britanicul de la McLaren a trecut în Q2 datorită faptului că a finalizat mai repede turul de circuit. Se confirmă totuși problemele pe care le are McLaren.

Marele Premiu al Bahrainului – Calificări, Q2

Alexander Albon, Yuki Tsunoda, Guanyu Zhou, Valtteri Bottas și Lando Norris au fost eliminați în Q2. Lance Stroll a reușit un tur bun pe finalul sesiunii și l-a scos din top 10 pe Lando Norris. Remarcabilă performanța lui Nico Hulkenberg, calificat în Q3 cu monopostul Haas.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și