Închide meniul

Cristi Balaj, atac dur la adresa lui Marcel Pușcaș: „Ar trebui să le dea banii înapoi celor care au pariat pe victoria lui Sepsi!”

Cosmin Olteanu Publicat: 7 martie 2023, 18:14

Reclamă
Cristi Balaj, atac dur la adresa lui Marcel Pușcaș: Ar trebui să le dea banii înapoi celor care au pariat pe victoria lui Sepsi!”

Cristi Balaj, atac dur la adresa lui Marcel Pușcaș

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a avut un atac dur la adresa lui Marcel Pușcaș! Președintele campioanei României s-a declarat deranjat de mesajul pe care omologul său, de la FC U Craiova, l-a postat, pe Facebook, înaintea partidei Sepsi – CFR Cluj, 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea meciului dintre Sepsi și CFR Cluj, terminat 2-2, Marcel Pușcaș a postat, pe Facebook, un mesaj prin care insinuează că partida ar putea fi un „blat”, în urma căruia Sepsi să iasă victorioasă.

Cristi Balaj, atac dur la adresa lui Marcel Pușcaș

Cristi Balaj a avut un discurs dur la adresa lui Marcel Pușcaș, despre care spune că ar trebui să le dea banii înapoi celor care au crezut în spusele sale și au pariat pe victoria lui Sepsi.

„Nu am jucat pentru a-i demonstra ceva lui Pușcaș sau celor care au avut asemenea suspiciuni. La noi e clar: pentru a câștiga campionatul, avem nevoie de victorii. Noi nu creștem jucători care să aibă altă mentalitate în afara celei de a câștiga permanent.

Foarte mult m-a deranjat (n.r. postarea lui Marcel Pușcaș), mai ales că ne și cunoaștem. Dacă ar fi avut un dialog cu mine, așa cum a avut Adrian Mititelu junior, s-ar fi convins.

Reclamă

Noi am oferit bonus suplimentar pentru jucători, era o partidă importantă, în urma căreia puteam să trecem pe primul loc. Ne-a deranjat pentru că a repetat în mod obsesiv, inducând în eroare opinia publică. Ar trebui să le dea banii înapoi celor pe care i-a păcălit și care au pariat pe victoria lui Sepsi”, a declarat Cristi Balaj, pentru sport.ro.

Adrian Mititelu se dezice de suspiciunile de „blat” ale lui Marcel Puşcaş

Adrian Mititelu, patronul clubului FC U Craiova, a declarat că se dezice de suspiciunile de „blat” despre care Marcel Pușcaș a scris, pe Facebook, înaintea partidei Sepsi – CFR Cluj, 2-2.

Totodată, omul de afaceri din Bănie a dezvăluit că meciul dintre Sepsi și FC U Craiova, oprit din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni, s-ar putea rejuca săptămâna viitoare, miercuri sau joi.

Reclamă 4 / 0/3

„Opinia lui Marcel Puşcaş e o opinie personală. A făcut-o dumnealui, nu e poziţia clubului. Azi am fost foarte vehement, nu am avut nicio emoţie că CFR nu a jucat corect.

Ce spune Marcel Puşcaş pe Facebook, ce spune în cărţi… şi-a câştigat dreptul de a vorbi liber. Argumentele lui se bazau pe istoria timpului trecut din fotbalul românesc. Noi nu suntem părtaşi la astfel de afirmaţii. Suntem o ţară liberă, democrată.

Pe teren suntem cu un punct mai mult decât Sepsi. Meciul se va juca 100%, nu există nicio şansă să nu se joace. Am vorbit şi la Ligă, meciul se poate juca săptămâna viitoare, miercuri sau joi. Miercuri sau joi se va juca FCU – Sepsi, indiferent ce se va întâmpla în ultima etapă”, a declarat Adrian Mititelu, pentru digisport.ro.

Marcel Pușcaș, suspiciuni de „blat” înainte de Sepsi – CFR Cluj

Am pornit din Craiova. Destinația finală este Sfântu Gheorghe. Azi, de la 20:30, Sepsi, fostă IMASA, joacă un meci important pentru calificarea în play-off. Voi fi la fața locului să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie. Deviza lui principală era: «La tine acasă dai tu două goluri, la mine acasă dau eu două». Simplu și poți fi in primele șase echipe.

La el a ținut tactica asta vreo 10 ani. Bine, dar asta era pe vremea lui Naș’ Mircea Sandu. Azi e imposibil ca cineva să se preteze la așa ceva. S-au schimbat multe lucruri radical în fotbalul românesc. Am scăpat de «pădureni» și-am rămas cu predictibilitatea. Se va juca corect și va câstiga cel mai bun. Adică, Sepsi. Abia aștept s-ajung!”, se arată în mesajul transmis de Marcel Pușcaș, pe Facebook, înaintea partidei Sepsi – CFR Cluj, 2-2.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 Vezi toate știrile
Citește și