Închide meniul

Mihai Pintilii a dezvăluit că Darius Olaru este jucătorul de la FCSB care se enervează cel mai rău: „Se oftică! N-am văzut un om ca el”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2023, 20:25

Mihai Pintilii a dezvăluit că Darius Olaru este jucătorul de la FCSB care se enervează cel mai rău: „Se oftică! N-am văzut un om ca el

Darius Olaru, dat de gol de Mihai Pintilii

Darius Olaru, dat de gol de Mihai Pintilii / Hepta

Mihai Pintilii a dezvăluit că Darius Olaru este jucătorul de la FCSB care se enervează cel mai rău. Delegatul vicecampioanei României a povestit cum reacționează mijlocașul de 25 de ani atunci când pierde . Pintilii a spus că Olaru „se oftică foarte tare” până și la miuțele de la antrenament, atunci când nu îi iese jocul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a devenit căpitan la FCSB în ultima perioadă, grație prestațiilor solide reușite sub comanda antrenorului „din umbră”, Mihai Pintilii.

Mihai Pintilii a dezvăluit că Darius Olaru este jucătorul de la FCSB care se enervează cel mai rău: „Se oftică!”

Pintilii a recunoscut că n-a mai văzut niciun jucător care pune atât de mult suflet și se supără când pierde, ca Darius Olaru.

„E un jucător care pune și suflet și se oftică foarte tare. E greu să te înțelegi cu Olaru dacă pierde la miuțe!

Deci un om care să sufere atâta la o miuță pierdută sau la un joc și să înjure și să facă ‘Băi, lasă-mă că nu mai pot’ nu am văzut! Asta e viața, nu poți să câștigi tot timpul”, a spus Mihai Pintilii, în podcastul Victory Extra Time.

Reclamă

Mihai Pintilii are echipă tare în competiția Victory Cup, alături de Alexandru Bourceanu și alți foști colegi de la FCSB.

Darius Olaru a adunat 36 de apariții în toate competițiile din actualul sezon, în tricoul FCSB-ului. Mijocașul de 25 de ani a marcat un gol și a oferit 5 assist-uri.

Olaru a fost transferat de FCSB de la Gaz Metan Mediaș în 2020, în schimbul a 600.000 de euro. Mijlocașul a debutat la naționala României în 2021, sub comanda lui Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru a adunat 9 selecții sub „tricolor” și așteaptă convocarea lui Edi Iordănescu pentru meciurile de debut din preliminariile EURO 2024.

Andorra – România se joacă pe 25 martie, de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate în AntenaPLAY, precum și în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

Mihai Pintilii a vorbit despre suspendarea primită de la FRF

Mihai Pintilii a vorbit despre suspendarea primită de la FRF. Antrenorul lui FCSB a dezvăluit că a fost afectat după ce Federația i-a interzis să mai stea pe bancă, pentru că a dat indicații în calitate de delegat.

Pintilii a anunțat că se concentrează pe cursurile pentru obținerea licenței de antrenor.

Mihai Pintilii a spus că a fost afectat în mod negativ de suspendarea de la FRF. Fostul mijlocaș își dorește să obțină toate licențele, pentru a putea profesa cu toate actele în regulă.

„N-am mai fost lăsat. Dacă regulamentul nu-ți dă voie, e clar că trebuie să-l respecți și-l respect. Ma liniștesc, nu mă grăbesc, sunt înscris la cursurile de antrenori, pentru carnetul de antrenor.

Am licența B luată în Moldova, în vara acum mă înscriu la licența A. Atâta timp cât lucrurile sunt normale și am un antrenor de la care am ce să învăt, n-aș zice nu nici acum, în momentul în care vorbim. Dacă acum ar putea să aducă pe cineva, n-aș avea nicio problemă. Situația, rezultatele au dus în așa fel încât să rămân.

Reclamă

Probabil era și greu să vină acum cineva după niște rezultate nu bune, foarte bune. Echipa era pe locul 14 dacă nu mă înșel, când a plecat Nicolae Dică. Nu poți să faci să fie bine pentru că nu ai actele necesare ca să închizi gura la lume. Am avut momente când mi-a fost și rău din cauza asta. Dacă pui suflet undeva, nu ai cum să nu te enervezi. Nu am fost sunat pentru schimbări. Era și culmea să răspund la telefon pe bancă”, a spus Mihai Pintilii, potrivit sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și