Închide meniul

Mihai Pintilii a dezvăluit că Darius Olaru este jucătorul de la FCSB care se enervează cel mai rău: „Se oftică! N-am văzut un om ca el”

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2023, 20:25

Mihai Pintilii a dezvăluit că Darius Olaru este jucătorul de la FCSB care se enervează cel mai rău: „Se oftică! N-am văzut un om ca el

Darius Olaru, dat de gol de Mihai Pintilii

Darius Olaru, dat de gol de Mihai Pintilii / Hepta

  • Mihai Pintilii a dezvăluit că Darius Olaru este jucătorul de la FCSB care se enervează cel mai rău
  • „Se oftică! N-am văzut un om ca el”

Mihai Pintilii a dezvăluit că Darius Olaru este jucătorul de la FCSB care se enervează cel mai rău. Delegatul vicecampioanei României a povestit cum reacționează mijlocașul de 25 de ani atunci când pierde . Pintilii a spus că Olaru „se oftică foarte tare” până și la miuțele de la antrenament, atunci când nu îi iese jocul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a devenit căpitan la FCSB în ultima perioadă, grație prestațiilor solide reușite sub comanda antrenorului „din umbră”, Mihai Pintilii.

Mihai Pintilii a dezvăluit că Darius Olaru este jucătorul de la FCSB care se enervează cel mai rău: „Se oftică!”

Pintilii a recunoscut că n-a mai văzut niciun jucător care pune atât de mult suflet și se supără când pierde, ca Darius Olaru.

Reclamă

„E un jucător care pune și suflet și se oftică foarte tare. E greu să te înțelegi cu Olaru dacă pierde la miuțe!

Deci un om care să sufere atâta la o miuță pierdută sau la un joc și să înjure și să facă ‘Băi, lasă-mă că nu mai pot’ nu am văzut! Asta e viața, nu poți să câștigi tot timpul”, a spus Mihai Pintilii, în podcastul Victory Extra Time.

Reclamă

Mihai Pintilii are echipă tare în competiția Victory Cup, alături de Alexandru Bourceanu și alți foști colegi de la FCSB.

Darius Olaru a adunat 36 de apariții în toate competițiile din actualul sezon, în tricoul FCSB-ului. Mijocașul de 25 de ani a marcat un gol și a oferit 5 assist-uri.

Olaru a fost transferat de FCSB de la Gaz Metan Mediaș în 2020, în schimbul a 600.000 de euro. Mijlocașul a debutat la naționala României în 2021, sub comanda lui Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru a adunat 9 selecții sub „tricolor” și așteaptă convocarea lui Edi Iordănescu pentru meciurile de debut din preliminariile EURO 2024.

Andorra – România se joacă pe 25 martie, de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate în AntenaPLAY, precum și în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

Mihai Pintilii a vorbit despre suspendarea primită de la FRF

Mihai Pintilii a vorbit despre suspendarea primită de la FRF. Antrenorul lui FCSB a dezvăluit că a fost afectat după ce Federația i-a interzis să mai stea pe bancă, pentru că a dat indicații în calitate de delegat.

Pintilii a anunțat că se concentrează pe cursurile pentru obținerea licenței de antrenor.

Mihai Pintilii a spus că a fost afectat în mod negativ de suspendarea de la FRF. Fostul mijlocaș își dorește să obțină toate licențele, pentru a putea profesa cu toate actele în regulă.

„N-am mai fost lăsat. Dacă regulamentul nu-ți dă voie, e clar că trebuie să-l respecți și-l respect. Ma liniștesc, nu mă grăbesc, sunt înscris la cursurile de antrenori, pentru carnetul de antrenor.

Am licența B luată în Moldova, în vara acum mă înscriu la licența A. Atâta timp cât lucrurile sunt normale și am un antrenor de la care am ce să învăt, n-aș zice nu nici acum, în momentul în care vorbim. Dacă acum ar putea să aducă pe cineva, n-aș avea nicio problemă. Situația, rezultatele au dus în așa fel încât să rămân.

Reclamă

Probabil era și greu să vină acum cineva după niște rezultate nu bune, foarte bune. Echipa era pe locul 14 dacă nu mă înșel, când a plecat Nicolae Dică. Nu poți să faci să fie bine pentru că nu ai actele necesare ca să închizi gura la lume. Am avut momente când mi-a fost și rău din cauza asta. Dacă pui suflet undeva, nu ai cum să nu te enervezi. Nu am fost sunat pentru schimbări. Era și culmea să răspund la telefon pe bancă”, a spus Mihai Pintilii, potrivit sursei citate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”