Închide meniul

Adrian Mititelu, mesaj categoric pentru Gigi Becali și FCSB: „Dacă nu o bat pe Sepsi, nici să nu se mai gândească la titlu!”

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2023, 21:39

Reclamă
Adrian Mititelu, mesaj categoric pentru Gigi Becali și FCSB: „Dacă nu o bat pe Sepsi, nici să nu se mai gândească la titlu!

Adrian Mititelu a vorbit despre fuziunea dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova

Adrian Mititelu, în timpul unei conferinţe / AntenaSport

Adrian Mititelu a trasnsmis un mesaj categoric pentru Gigi Becali și FCSB. Patronul lui FC U Craiova 1948 consideră că roș-albaștrii trebuie să o învingă pe Sepsi Sf. Gheorghe pentru a dovedi că merită să devină campioană în Liga 1. Anunțul lui Mititelu a venit în contextul în care, săptămâna viitoare, FC U Craiova 1948 va rejuca meciul cu Sepsi, suspendat în urma scandalului xenofob.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care oltenii lui Mititelu vor câștiga duelul cu FC Hermannstadt, iar Sepsi va pierde pe terenul lui FCSB, în etapa cu numărul 30, atunci partida de la Sfântu Gheorghe nu va mai conta în stabilirea echipei care merge în play-off, de pe locul 6.

Adrian Mititelu, mesaj categoric pentru Gigi Becali și FCSB

Adrian Mititelu a îndepărtat orice zvon legat de posibilitatea să le ofere prime jucătorilor de la FCSB, pentru a forța victoria cu Sepsi.

Finanțatorul clubului din Bănie consideră că echipa lui Gigi Becali n-are voie să se încurce cu Sepsi, dacă vrea să câștige titlul.

„Nu au prime din partea mea cei de la FCSB, nu fac eu așa ceva. FCSB are nevoie de primă de la noi? Ei vor să ia campionatul. Dacă nu o bați pe Sepsi, cum vrei să iei campionatul?

Reclamă
Reclamă

Nici să nu se mai gândească să ia campionatul, să-și vadă de treaba lor acolo (n.r. – dacă nu o vor învinge pe Sepsi). Ai echipa completă. Dacă nu câștigi, înseamnă că nu poți și trebuie să-i lași pe alții”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit fanatik.ro.

Rejucarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948 va avea loc pe 16 martie, de la ora 21:00. Partida de la Sfântu Gheorghe va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În clipa de față, FC U Craiova 1948 se află pe locul 6 și are un avans de un punct față de Sepsi.

Reclamă

Adrian Mititelu a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor de la FC U Craiova 1948 după ce a aflat că duelul cu Sepsi se va rejuca. Oltenii au ajuns acum pe locul 6 și sunt la mâna lor pentru a rămâne pe poziție de play-off.

Comisia de Recurs a decis ca partida dintre Sepsi și FC U Craiova să se rejoace, deși, inițial, Comisia de Disciplină a hotărât ca meciul să fie câștigat de Sepsi, la „masa verde”. Astfel, șansele ca jucătorii oltenilor să pună mâna pe primele de play-off au crescut considerabil.

„Şi băieţii… am fost azi la ei, le-am spus că am câştigat o bătălie, care ar putea să fie două ‘cartuşe’ pentru intrarea în play-off.

Au prime între 5.000 şi 15.000 de euro de jucător, pentru accederea în play-off. Au prime din contract, cea pentru intrarea în play-off e destul de consistentă pentru fiecare”, a spus Mititelu, citat de orangesport.ro.

Meciul din etapa a 23-a din Liga 1, dintre Sepsi și FC U Craiova 1948, a fost întrerupt de Andrei Chivulete, în prima repriză, după ce suporterii oaspeților au lansat scandări xenofobe la adresa gazdelor.

Clubul lui Adrian Mititelu a reușit să întoarcă decizia Comisiei de Disciplină a FRF la Comisia de Recurs.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și