Închide meniul

Adrian Mititelu, mesaj categoric pentru Gigi Becali și FCSB: „Dacă nu o bat pe Sepsi, nici să nu se mai gândească la titlu!”

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2023, 21:39

Adrian Mititelu, mesaj categoric pentru Gigi Becali și FCSB: „Dacă nu o bat pe Sepsi, nici să nu se mai gândească la titlu!

Adrian Mititelu a vorbit despre fuziunea dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova

Adrian Mititelu, în timpul unei conferinţe / AntenaSport

  • Adrian Mititelu, mesaj categoric pentru Gigi Becali și FCSB
  • „Dacă nu o bat pe Sepsi, nici să nu se mai gândească la titlu!”

Adrian Mititelu a trasnsmis un mesaj categoric pentru Gigi Becali și FCSB. Patronul lui FC U Craiova 1948 consideră că roș-albaștrii trebuie să o învingă pe Sepsi Sf. Gheorghe pentru a dovedi că merită să devină campioană în Liga 1. Anunțul lui Mititelu a venit în contextul în care, săptămâna viitoare, FC U Craiova 1948 va rejuca meciul cu Sepsi, suspendat în urma scandalului xenofob.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care oltenii lui Mititelu vor câștiga duelul cu FC Hermannstadt, iar Sepsi va pierde pe terenul lui FCSB, în etapa cu numărul 30, atunci partida de la Sfântu Gheorghe nu va mai conta în stabilirea echipei care merge în play-off, de pe locul 6.

Adrian Mititelu, mesaj categoric pentru Gigi Becali și FCSB

Adrian Mititelu a îndepărtat orice zvon legat de posibilitatea să le ofere prime jucătorilor de la FCSB, pentru a forța victoria cu Sepsi.

Reclamă

Finanțatorul clubului din Bănie consideră că echipa lui Gigi Becali n-are voie să se încurce cu Sepsi, dacă vrea să câștige titlul.

„Nu au prime din partea mea cei de la FCSB, nu fac eu așa ceva. FCSB are nevoie de primă de la noi? Ei vor să ia campionatul. Dacă nu o bați pe Sepsi, cum vrei să iei campionatul?

Reclamă

Nici să nu se mai gândească să ia campionatul, să-și vadă de treaba lor acolo (n.r. – dacă nu o vor învinge pe Sepsi). Ai echipa completă. Dacă nu câștigi, înseamnă că nu poți și trebuie să-i lași pe alții”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit fanatik.ro.

Rejucarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948 va avea loc pe 16 martie, de la ora 21:00. Partida de la Sfântu Gheorghe va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În clipa de față, FC U Craiova 1948 se află pe locul 6 și are un avans de un punct față de Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor de la FC U Craiova 1948 după ce a aflat că duelul cu Sepsi se va rejuca. Oltenii au ajuns acum pe locul 6 și sunt la mâna lor pentru a rămâne pe poziție de play-off.

Comisia de Recurs a decis ca partida dintre Sepsi și FC U Craiova să se rejoace, deși, inițial, Comisia de Disciplină a hotărât ca meciul să fie câștigat de Sepsi, la „masa verde”. Astfel, șansele ca jucătorii oltenilor să pună mâna pe primele de play-off au crescut considerabil.

„Şi băieţii… am fost azi la ei, le-am spus că am câştigat o bătălie, care ar putea să fie două ‘cartuşe’ pentru intrarea în play-off.

Au prime între 5.000 şi 15.000 de euro de jucător, pentru accederea în play-off. Au prime din contract, cea pentru intrarea în play-off e destul de consistentă pentru fiecare”, a spus Mititelu, citat de orangesport.ro.

Meciul din etapa a 23-a din Liga 1, dintre Sepsi și FC U Craiova 1948, a fost întrerupt de Andrei Chivulete, în prima repriză, după ce suporterii oaspeților au lansat scandări xenofobe la adresa gazdelor.

Clubul lui Adrian Mititelu a reușit să întoarcă decizia Comisiei de Disciplină a FRF la Comisia de Recurs.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”