Închide meniul

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami, după eliminarea de la Indian Wells! Mesajul postat de româncă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2023, 12:47

Reclamă
Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami, după eliminarea de la Indian Wells! Mesajul postat de româncă

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami

Sorana Cîrstea, într-un meci la Indian Wells/ Profimedia

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami, după ce a fost eliminată în sferturile turneului de la Indian Wells. Românca a postat acesta anunţ pe contul oficial de socializare, la care a mai adăugat faptul că cele două săptămâni petrecute la Indian Wells au fost de excepţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a avut un parcurs extrem de bun la ediţia din acest an de la Indian Wells. Românca de pe locul 83 WTA a ajuns până în sferturi, fiind eliminată de liderul mondial, Iga Swiatek, în minimum de seturi.

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la turneul de la Miami

Sorana Cîrstea nu are timp de odihnă. După Indian Wells, românca a început deja pregătirile pentru următorul turneu, care se va desfăşura tot în America, mai exact la Miami.

„Mulțumesc, Indian Wells. Două săptămâni minunate. Următoarea oprire: Miami”, se arată în mesajul postat de Cîrstea, pe contul oficial de Instagram, mesaj prin care se confirmă faptul că românca va paticipa la Miami, în următoarea săptămână.

Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la Miami
Sorana Cîrstea şi-a anunţat prezenţa la Miami/ Instagram Sorana Cîrstea

Turneul de la Miami se desfăşoară în perioada 21 martie – 2 aprilie, iar cel mai bun rezultat al Soranei Cîrstea la această competiţie datează din 2013, atunci când românca era eliminată în optimi. În sezonul precedent, Cîrstea a ajuns până în turul al doilea, atunci când era eliminată de Shuai Zhang, în minimum de seturi.

Reclamă

Premiile totale ale turneului de la Miami sunt în valoare de 8.800.000 de dolari. Românca şi-a asigurat de asemenea, după sfertul bifat la Indian Wells, un cec în valoare de peste 180.000 de dolari.

Sorana Cîrstea a făcut un salt important în clasamentul WTA, după parcursul de la Indian Wells

Sorana Cîrstea a făcut un salt important în clasamentul WTA, după parcursul de la Indian Wells. Românca s-a descurcat excelent și a reușit să ajungă până în sferturile de finală ale turneului american.

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Iga Swiatek, scor 2-6, 3-6, însă a reușit să avanseze în clasamentul WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Deși nu a avut replică în fața polonezei Swiatek, românca a făcut meciuri foarte bune la turneul din California. Înainte de înfrângerea cu liderul mondial, Sorana Cîrstea a învins-o pe Caroline Garcia, locul 5 mondial.

Concret, grație turneului foarte bun, Sorana Cîrstea a urcat 9 poziții: de pe locul 83 până pe locul 74 în ierarhia WTA. Mai mult decât atât, Totodată, sportiva noastră și-a asigurat 184.465 de dolari și 215 puncte în clasamentul WTA pentru parcursul de la Indian Wells. Cea mai bine clasată românca rămâne Simona Halep. Dubla câștigătoare de Grand Slam ocupă locul 19 WTA, deși este în continuare suspendată.

La această ediție a turneului californian, Sorana Cîrstea și-a depășit performanțele anterioare, ajungând în sferturile de finală. În 2022, Sori atingea optimile, fiind eliminată de Simona Halep, care o învingea cu 6-1, 6-4.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și