Închide meniul

SCM Râmnicu Vâlcea – Nykobing, scor 32-29, în turul sferturilor European League! Victorie importantă pentru formația vâlceană

Sebastian Cristian Publicat: 18 martie 2023, 20:22

Reclamă
SCM Râmnicu Vâlcea – Nykobing, scor 32-29, în turul sferturilor European League! Victorie importantă pentru formația vâlceană

SCM Râmnicu Vâlcea – Nykobing, scor 32-29

Foto: SCM Rm. Vâlcea

SCM Râmnicu Vâlcea – Nykobing, scor 32-29, în turul sferturilor European League! Victorie importantă pentru formația din România, care pleacă cu prima șansă în meciul retur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida retur va avea loc peste o săptămână, în Danemarca, pentru un loc în semifinalele competiției.

SCM Râmnicu Vâlcea – Nykobing, scor 32-29, în turul sferturilor European League! Victorie importantă pentru formația vâlceană

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia daneză Nykobing Falster Handbold, scor 32-29 (16-14), în manşa tur din sferturile de finală ale European League, anunță news.ro.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Glibko 7 goluri, pentru SCM, respectiv Halilcevic 6, pentru daneze. Tragerea la sorţi a meciurilor din semifinale va avea loc în 28 martie.

Revenind la partida de la SCM Râmnicu Vâlcea, în pauza partidei autorităţile locale au premiat generaţiile de glorie ale handbalului local, mai ales din perioada Oltchim, pentru performanţele obţinute, între care Cupa Cupelor şi Supercupa Europei.

Reclamă

SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în sferturile European League, după ce a încheiat pe locul 2 în grupa D, în urma rezultatelor: 40-30 cu Praktiker-Vac, 22-24 şi 30-28 cu Paris 92, 31-38 şi 32-32 cu Thuringer.

Formaţia vâlceană s-a calificat în faza grupelor, după ce a eliminat în turul 3 echipa suedeză H 65 Hoors HK. De turul 3 nu au trecut însă echipele Măgura Cisnădie şi Gloria Buzău.

Eliza Buceschi este optimistă înainte de Krim – Rapid: „Sper să ne întoarcem cu un rezultat bun!”

Eliza Buceschi este optimistă înainte de Krim – Rapid. Căpitanul echipei consideră că se poate obține un rezultat bun din meciul tur, astfel încât să fie păstrate șansele de calificare pentru returul de la București.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid se va duela cu Krim Ljubljana, în încercarea de a se califica în sferturile Ligii Campionilor. Meciul tur va avea loc duminică, de la ora 15:00, în Slovenia.

„Krim este o echipă bună, cu jucătoare experimentate și valoroase pe toate pozițiile. Va fi un meci greu, dar sper să ne întoarcem din Slovenia cu un rezultat care să ne dea speranțe pentru calificare”, a declarat căpitanul Rapidului, Eliza Buceschi, pentru gsp.ro.

„Am realizat un lucru nemaipomenit până acum, dar vrem mai mult, vrem să ne calificăm mai departe. Meciul de la Ljubljana va fi foarte greu, ne dorim un rezultat bun, iar in retur, acasă, să obținem calificarea.

Krim are o echipă cu jucătoare foarte bune, bătăioase, ne așteptăm la un meci dificil, dar și noi ne von ridica la nivelul competiției. La ora meciului vom fi pregătit”, a declarat și Denisa Șandru, portarul Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și