Închide meniul

Martina Navratilova i-a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi lui Piers Morgan: „Mă gândeam că nu voi mai trăi până la Crăciunul viitor!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2023, 12:42

Reclamă
Martina Navratilova i-a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi lui Piers Morgan: „Mă gândeam că nu voi mai trăi până la Crăciunul viitor!

Martina Navratilova i-a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi lui Piers Morgan

Martina Navratilova, la emisiunea lui Piers Morgan / Captură Talk TV

Martina Navratilova (66 de ani) i-a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi lui Piers Morgan. Fosta mare jucătoare de tenis s-a vindecat după ce a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la gât şi la sân. A trecut însă prin momente greu de imaginat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigătoare a 18 titluri de Grand Slam, Martina Navratilova a dezvăluit prin ce şoc a trecut în momentul în care medicii i-au pus diagnosticul. S-a temut că nu va mai trăi nici măcar un an.

Martina Navratilova i-a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi lui Piers Morgan

Martina i-a făcut dezvăluiri emoţionante prietenului lui Cristiano Ronaldo. Jucătoarea care a dominat tenisul în anii ’70 şi ’80 a trecut printr-un adevărat şoc în momentul în care a aflat că boala i-ar putea fi fatală.

Îmi spuneam: ‘Aceasta este prima săptămână din decembrie, mă gândesc că voi vedea acest Crăciun, dar poate nu şi pe următorul’. Am fost panicată trei zile, gândindu-mă că nu voi trăi să văd Crăciunul viitor. Mi-a venit ân minte lista cu toate lucrurile pe care am dorit să le fac.

Ştiu că poate suna superficial, dar am fost de genul: ‘Ok, ce maşină aş vrea să conduc dacă mai trăiesc un an?„, a dezvăluit, cu ochii în lacrimi, Martina Navratilova, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă

Câştigătoare de nouă ori la Wimbledon, Martina a trecut prin clipe teribile în momentul în care a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer.

Întâi am aflat că am cancer la gât, am crezut că aş putea muri, dar apoi am aflat că nu e cazul de aşa ceva, că este foarte tratabil. Apoi, când am făcut biopsia la sânul drept, medicul mi-a spus: ‘Nu arată grozav!’. Atunci am început să plâng pe masa de spital.

Cine are două tipuri de cancer în același timp? Asta devine ridicol. A renunța, a ceda sau a mă opri, aceasta nu este o opțiune pentru mine. Să renunț nu este în ADN-ul meu”, a mărturisit fosta mare jucătoare de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Martina Navratilova i-a anunţat pe fani că s-a vindecat. „Din câte ştiu ei (n.r. medicii), sunt fără cancer”, a precizat fosta campioană din tenis.

Martina Navratilova, diagnosticată cu cancer la gât şi la sân

La începutul acestei luni s-a aflat chinul prin care a trecut Martina Navratilova. Aceasta a fost supusă, în 2010, unui tratament pentru cancer de sân în stadiu incipient, anunţă news.ro, care citează The Guardian.

Este un diagnostic grav, dar încă se poate rezolva şi sper la un rezultat favorabil. O să fie greu o vreme, dar voi lupta din toate puterile mele”, a spus fosta sportivă, în vârstă de 66 de ani.

Navratilova, câştigătoare a 59 de titluri de Grand Slam la simplu şi la dublu, nu a mers la Australian Open, luna acolo unde urma să lucreze ca expert TV.

„Martina Navratilova a fost diagnosticată cu cancer la gât în ​​stadiul I. Prognosticul este bun şi Martina îşi va începe tratamentul luna aceasta.

Tipul de cancer este HPV şi acest tip răspunde foarte bine la tratament. Martina a observat un ganglion limfatic mărit la gât în ​​timpul Turneului Campioanelor de la Fort Worth. Deoarece acesta nu a scăzut, a făcut o biopsie, iar rezultatele au relevat că are cancer la gât în stadiu 1. În timpul în care Martina era supusă analizelor pentru gât, la sânul ei i s-a găsit o formă suspectă, care ulterior a fost diagnosticată ca fiind cancer, fără legătură cu cancerul la gât. Ambele aceste tipuri de cancer sunt în stadiile incipiente„, a spus reprezentantul fostei sportive, la începutul acestei luni.

Martina Navratilova a câştigat de 9 ori Wimbledon. A cucerit 3 titluri la Australian Open, 2 la Roland Garros şi a devenit de 4 ori campioană la US Open. Numai Serena Williams şi Steffi Graf au cucerit mai multe titluri de Grand Slam în era Open.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și