Închide meniul

OFICIAL | Marian Copilu, noul președinte de la Petrolul! Anunțul făcut de ploieșteni

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 22 martie 2023, 12:45

OFICIAL | Marian Copilu, noul președinte de la Petrolul! Anunțul făcut de ploieșteni

Marian Copilu, noul președinte de la Petrolul

Marian Copilu / Hepta

Marian Copilu este noul președinte de la Petrolul! Formația ploieșteană a anunţat, miercuri, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, instalarea în funcţia de preşedinte a lui Marian Copilu şi, totodată, retragerea unui număr de opt membri fondatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Copilu va avea calitatea de membru asociat, la formația ploieșteană. În prezent, Petrolul se află pe locul 2 din play-out-ul Ligii 1, cu 21 de puncte obținute.

Marian Copilu, noul președinte de la Petrolul

Marian Copilu a devenit noul președinte al Petrolului Ploiești și, totodată, a dobândit calitatea de membru asociat.

„Domnul Marian Copilu a dobândit calitatea de membru asociat, fiind numit, totodată, şi preşedinte al ACS Petrolul 52. De asemenea, domnul Mircea Dridea va fi preşedinte de onoare, domnul Claudiu Tudor va îndeplini funcţia de preşedinte al Comitetului Director al ACS Petrolul 52, iar, în rest, structura de conducere a clubului va rămâne nemodificată”, se arată pe site-ul citat.

În plus, Adunarea Generală a Asociaţiei ACS Petrolul 52, întrunită marţi, a consemnat retragerea membrilor fondatori Mircea Dridea, Gheorghe Liliac, Octavian Grigore, Haralambie Ion, Decu Crângaşu, Ion Cojocaru, Constantin Ştefan şi Paul Guşă din asociaţie, fără niciun fel de pretenţii din partea acestora.

Reclamă

„Astfel, foştii jucători de legendă ai Petrolului, cei care au contribuit decisiv, în 2016, la renaşterea clubului şi au depus, în anii care au urmat, eforturi considerabile pentru a menţine aprinsă flacăra ‘galben-albastră’, au făcut, în acest moment, un pas în spate. Le mulţumim pentru tot ceea ce au realizat pentru acest club, pentru paginile scrise în cartea de istorie a Petrolului şi, cu siguranţă, vor face parte, şi de aici înainte, din familia Petrolul Ploieşti! Petrolul merge înainte! Fiţi alături de noi, la un nou început de drum!”, se mai arată pe site-ul citat.

Fost conducător timp de mai mulţi ani la CFR Cluj, Marian Copilu a activat ultima oară în funcţia de preşedinte executiv al clubului Universitatea Craiova, pe care a părăsit-o în luna octombrie a anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir a fost cât pe ce să cumpere Petrolul

Recent, Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, a dezvăluit faptul că a fost aproape să cumpere Petrolul.

„Acum două luni au fost la mine, eram gata să iau Petrolul. Petrolul este ieftin, cu stadion, cu primarul căruia îi place fotbalul, deşi nu e aproape de echipă. Fii atent aici! Cu două milioane de euro poate să ia cineva Petrolul.

Stadionul e pus la dispoziţie Petrolului. Pe onoarea mea, costă 2 milioane. I-am chemat să semnez. Eu sunt încă verde, dar am 77 de ani. Mi-am zis că intru iar în stresurile astea. Eu dacă merg la Petrolul şi n-am rezultate, mă distrug.

Ca să am rezultate, trebuie să mai am patru-cinci milioane, ca să cumpăr jucători. Mă băgam în draci, plecam în Argentina, în Brazilia. Numai ce văd eu aveam încredere, că aşa cu impresarii ăştia… Două milioane puneam jos.

La un moment dat mai era cineva interesat, dar a fost cel care m-a convins pe mine să o lăsăm moartă. Nu îi dau numele. Unul cu bani mulţi”, a spus Dumitru Dragomir, zilele trecute, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și