Închide meniul

SCM Rm. Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele European League. Înfrângere clară cu Nykobing

Publicat: 26 martie 2023, 22:53

Reclamă
SCM Rm. Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele European League. Înfrângere clară cu Nykobing

SCM Rm. Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele European League

Profimedia

SCM Rm. Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele European League, după ce a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia daneză Nykobing Falster Handbold, scor 38-29 (17-15), în manşa retur din sferturile de finală ale European League, ratând astfel calificarea în semifinalele competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele marcatoare ale partidei au fost Halilcevic 9 goluri, pentru gazde, respectiv Kovacevic 10 reuşite, pentru SCM.

SCM Rm. Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele European League

În tur, SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus cu scorul de 32-29, dar cu 67-61 la general se califică în semifinale formaţia nordică, scrie news.ro.

SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în sferturile European League, după ce a încheiat pe locul 2 în grupa D, în urma rezultatelor: 40-30 cu Praktiker-Vac, 22-24 şi 30-28 cu Paris 92, 31-38 şi 32-32 cu Thuringer. Formaţia vâlceană s-a calificat în faza grupelor, după ce a eliminat în turul 3 echipa suedeză H 65 Hoors HK. De turul 3 nu au trecut însă echipele Măgura Cisnădie şi Gloria Buzău.

Rapid – Krim Ljubljana 30 – 24. Campioana României a întors rezultatul din tur și a obținut o calificare uriașă în „sferturile” Ligii Campionilor

Rapid – Krim Ljubljana 30 – 24. Campioana României a întors rezultatul din tur și a obținut o calificare uriașă în „sferturile” Ligii Campionilor. Acolo, giuleștencele o vor întâlni pe Vipers Kristiansand.

Reclamă

În meciul tur disputat în Slovenia, giuleștencele au fost învinse clar de Krim Ljubljana, scor 24-29. În acel meci campioana României a  condus la pauză, dar a avut o repriză secundă în care nu şi-a mai găsit ritmul şi a avut mari probleme.

Prima reacţie a lui Kim Rasmussen, după Rapid – Krim 30 – 24

Prima reacţie a lui Kim Rasmussen, după Rapid – Krim 30 – 24. Campioana României a făcut un meci colosal în returul cu Krim şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde o va întâlni pe deţinătoarea trofeului, Vipers.

Rapid a reuşit o revenire de poveste după ce a pierdut în turul cu Krim la 5 goluri diferenţă (24-29). Echipa lui Rasmussen a întors fantastic scorul şi s-a impus cu 30-24.

Reclamă 4 / 0/3

„Atmosfera a fost grozavă, e frumos să revenim aici. Ne-au împins de la spate, dar trebuie să le ofer credit jucătoarelor. Cu ce energie și mentalitate au jucat…

În final, sunt fericit că am reușit, pentru că cred că am meritat victoria astăzi. Cu o săptămână înainte de meciul tur cu Krim, am avut accidentări, meci la Zalău. Săptămâna aceasta am avut toate jucătoarele la dispoziție, așa că am tras și mai mult. Ca antrenor, ăsta e lucrul pe care îl vrei.

Sunt mândru și fericit pentru ele, pentru staff și pentru toată lumea. Ne vom hrăni cu această energie, cu asemenea atitudine vrem să jucăm mereu. Avem un meci în campionat și apoi ne vom pregăti pentru Vipers”, a spus Kim Rasmussen, conform digisport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și