Închide meniul

Sorana Cîrstea, înainte de meciul cu Marketa Vondrousova, de la Miami: ”Trebuie să fiu agresivă, în controlul meciului”

Dan Roșu Publicat: 27 martie 2023, 9:30 / Actualizat: 27 martie 2023, 14:27

Reclamă

Sorana Cîrstea a vorbit înainte de meciul cu Marketa Vondrousova, din optimile de la Miami. Este a treia întâlnire dintre cele două jucătoare, fiecare trecându-și în cont câte o victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cîrstea se află într-una dintre cele mai bune perioade ale carierei, cu optimi de finală consecutive la două turnee WTA 1000. În fața ei se află acum ocupanta locului 103 WTA.

Sorana Cîrstea, înainte de meciul cu Marketa Vondrousova, de la Miami

”Este în formă (n.r. Vondrousova), a făcut un meci destul de bun, având în vedere scorul. O știu, la fel mă știe și ea. O jucătoare foarte agilă, cu o defensivă bună, cu o mână bună, însa voi vorbi cu antrenorul și știu că mâine (n.r. astăzi) trebuie să fiu agresivă, în controlul meciului.

Orice meci este de 50 – 50%, dar am șansa mea și sper să profit de ea. Este o jucătoare inteligentă, însă eu trebuie să am un plan bine pus la punct”, a spus Sorana Cîrstea, citată de digisport.ro.

Sorana Cîrstea, salt impresionant în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea a început turneul de la Miami pe locul 74 WTA, dar cele trei victorii au adus-o pe 58, un loc mai jos decât se află Ana Bogdan. Dacă va trece de Marketa Vondrousova, Sori va urca până pe poziția 51, la doar 200 de puncte de Irina Begu.

Reclamă

Sorana Cîrstea o poate chiar depăși și pe Simona Halep, devenind cea mai bine clasată jucătoare din țara noastră. Pentru asta, ar trebui să câștige turneul de la Miami. Șansele pentru rocada între Simona și Sorana sunt mari ținând cont că se apropie sezonul de zgură, unde Halep nu-și va putea apăra sfertul de la Madrid, din 2022.

Sorana Cîrstea o poate depăși pe Simona Halep

Simona Halep, care este suspendată provizoriu din circuit, unde a fost prezentă ultima oară la US Open 2022, a căzut până pe locul 25, o poziție pe care nu o mai atinsese din 2012, înainte de a-și face un nume în tenisul mondial.

Sorana a mai avut șansa de a trece în fața Simonei, înainte de ultima întâlnire directă dintre cele două, la Indian Wells 2022. Dacă s-ar fi impus Cîrstea, ar fi întrecut-o pe rivala ei cu doar opt puncte. Nu a fost cazul, după ce Halep a învins-o cu un autoritar 6-1, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și