Închide meniul

Gică Hagi, mesaj clar înainte de Farul – Universitatea Craiova: „Singurul obiectiv este să câștigăm!”

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 15:46

Reclamă
Gică Hagi, mesaj clar înainte de Farul – Universitatea Craiova: Singurul obiectiv este să câștigăm!”

Gică Hagi, mesaj clar înainte de Farul - Universitatea Craiova

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă

Gică Hagi a transmis un mesaj clar, înainte de Farul – Universitatea Craiova, derby-ul din a treia etapă de play-off. „Regele” susține că singurul său obiectiv este de a câștiga confruntarea cu oltenii lui Eugen Neagoe, pentru a rămâne pe primul loc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – Universitatea Craiova este derby-ul ce deschide a treia etapă de play-off. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, mesaj clar înainte de Farul – Universitatea Craiova

Gică Hagi a prefațat duelul cu Universitatea Craiova, și a declarat că oltenii au foarte mulți jucători valoroși, care pot face diferența într-un meci. De asemenea, „Regele” a vorbit și despre absențele din lotul său. Mihai Popescu și Tudor Băluță nu vor fi apți pentru duelul cu trupa din Bănie.

De asemenea, Gică Hagi a fost întrebat și ce rezultat își dorește în celălalt derby al rundei, CFR Cluj – FCSB. „Regele” nu a stat prea mult timp pe gânduri și a declarat că nu ia în calcul ce fac alții, atâta timp cât este pe primul loc în campionat.

Avem un meci acasă, singurul obiectiv este de a încerca să câștigăm, să luăm cele trei puncte. Adversarul gândește la fel, are nevoie de victorie pentru a intra în luptă. O echipă foarte bună, cu lot echilibrat, jucători foarte buni, trebuie să facem un meci foarte bun. Trebuie să facem un meci bun pe ambele faze, așa cum am făcut-o la ultimul meci acasă. Băluță este absent încă o săptămână sau două. Popescu este pe drumul cel bun cu recuperarea. Nicholas Popescu nu este în lot, are o mică problemă.

Reclamă
Reclamă 4

(N.r. Despre derby-ul CFR Cluj – FCSB) Când ești pe primul loc, nu trebuie să te intereseze ce fac alții. Când ești jos, te gândești la cei de sus, să faci calcule, dar când ești pe primul loc, singurul calcul e să câștigi meciul. Depindem doar de noi dacă la finalul campionatului vom fi pe primul loc. Avem și jucătorii de experiență, Alibec, Larie, Artean, avem și jucători tineri, care sunt foarte valoroși. Jucătorul cu experiență duce presiunea de a câștiga meciurile”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare duelului cu Universitatea Craiova.

Gică Hagi a refuzat o ofertă de la Beșiktaș pentru Enes Sali

Gică Hagi se pare că a refuzat o ofertă de la Beșiktaș pentru Enes Sali, puștiul minune de la Farul, în vârstă de doar 17 ani. Presa din Turcia a făcut anunțul și a dezvăluit faptul că „Regele” nu a fost de acord cu propunerea oficialilor formației de tradiție din Istanbul.

Beșiktaș a pus ochii pe Enes Sali, după cum anunță publicația fanatik.tr. Oficialii turci au fost dispuși să achite suma de 500.000 de euro pentru tânărul mijlocaș de la Farul, însă Gică Hagi a refuzat pe loc propunerea.

Reclamă

Cu toate acestea, sursa citată mai sus a avut doar cuvinte de laudă pentru Gică Hagi, cât și pentru Enes Sali.

„Legendarul Gică Hagi, care este atât patron, cât și manager la Farul, continuă să atragă atenția cluburilor mari din Europa cu jucătorii talentați pe care îi crește la academia sa. Ultimul nume care intră pe listă este un jucător cu origini turce, Enes Sali. Chiar dacă are doar 17 ani, a reușit să-și câștige un loc important în echipa lui Hagi”, notează turcii de la fanatik.tr.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:15

„E potrivit Viorel Moldova la Rapid?” Daniel Niculae a răspuns fără să stea pe gânduri despre noul preşedinte din Giuleşti

8:47

Vladimir Screciu a plecat în Spania să se recupereze! E devastat că a ratat EURO 2024: „Ar fi fost de vis”

8:31

FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”

23:50 15 iun.

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38 15 iun.

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20 15 iun.

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și