Închide meniul

Elias Charalambous a anunțat că Octavian Popescu nu va juca în CFR Cluj – FCSB!

Cosmin Olteanu Publicat: 8 aprilie 2023, 13:34

Reclamă
Elias Charalambous a anunțat că Octavian Popescu nu va juca în CFR Cluj – FCSB!

Octavian Popescu, taxat dur după ce a fost surprins în lacrimi la finalul meciului cu Rapid

Octavian Popescu, în tricoul FCSB / Profimedia Images

Elias Charalambous a anunțat că Octavian Popescu nu va juca în CFR Cluj – FCSB! Octavian Popescu a suferit o accidentare în partida România – Belarus, 2-1, din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous susține că Octavian Popescu încă nu este pregătit pentru a juca în derby-ul cu CFR Cluj. Totodată, acesta spune că Adrian Șut și-a revenit, după accidentarea din meciul cu Sepsi, și că va face deplasarea la Cluj.

Elias Charalambous a anunțat că Octavian Popescu nu va juca în CFR Cluj – FCSB

Noul antrenor al FCSB-ului a mai declarat faptul că, în cariera de antrenor, nu le-a cerut niciodată elevilor săi să obțină o remiză, astfel că așteaptă o victorie de la meciul cu CFR Cluj.

„V-am spus încă de săptămâna trecută că toate meciurile de acum încolo vor fi foarte dificile. Ştim că mâine avem o altă partidă grea cu CFR Cluj, o echipă foarte bună pe teren propriu. Mergem acolo să câştigăm toate cele 3 puncte. Ştiu că va fi dificil, jucătorii trebuie să muncească mult pe teren. Suntem într-o formă bună şi avem ca obiectiv victoria.

Ştiu cât de important este acest moment în care am venit aici, mai ales pentru acest club. V-am spus din prima zi că am fost foarte încântat de tot ceea ce am găsit la FCSB. Sunt foarte fericit şi sper să îi facem pe fani fericiţi, la finalul sezonului. Nu au fost multe lucruri pe care să le schimb, pentru că echipa se descurca foarte bine. Stafful se descurcă foarte bine. Vreau să le mulţumesc tuturor celor din staff… m-au ajutat foarte mult. Au fost un mare ajutor pentru mine.

Reclamă

Şut este foarte bine, este în echipă şi va veni alături de noi. Octavian Popescu nu este gata pentru a juca. Cel mai important pentru noi este echipa noastră, să vedem cum să ne facem jocul nostru.

Nu le-am spus niciodată în viaţa mea, jucătorilor, să remizeze un meci. Niciodată! Întotdeauna obiectivul este să câştigăm un meci! Dacă mergi să câştigi, poţi şi să remizezi. Dacă mergi la o remiză, poate vei pierde. Ne dorim să câştigăm! Nu ştim dacă vom reuşi, dar asta ne dorim”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Partida CFR Cluj – FCSB este programată duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam a prefațat CFR Cluj – FCSB

„Eroul de la Sevilla” a scos în evidență faptul că mai mulți jucători ai FCSB-ului se află într-o creștere de formă, lucru îmbucurător pentru formația bucureșteană, în vederea meciului de „foc” împotriva CFR-ului.

„Este un meci foarte important (n.r. cel cu CFR Cluj), dar, oricum, în ultima perioadă și-au mai revenit unii jucători, care au trecut printr-o formă mai slabă. Aici mă refer la Coman, la Olaru… Se vede că sunt într-o formă bună. Acum, să vedem cât timp îl vor pierde pe Șut, pentru că Șut e o piesă importantă”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 12:20 LIVE VIDEOCalificările la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri Vezi toate știrile
Citește și