Închide meniul

Denis Alibec, dezamăgit după FCSB – Farul 2-1: „Un meci prost făcut de noi!”

Sebastian Cristian Publicat: 17 aprilie 2023, 22:47

Reclamă
Denis Alibec, dezamăgit după FCSB – Farul 2-1: Un meci prost făcut de noi!”

Denis Alibec, dezamăgit după FCSB - Farul 2-1

Denis Alibec / Captură Youtube

Denis Alibec a fost dezamăgit după FCSB – Farul 2-1. Atacantul „marinarilor” a recunoscut că echipa sa nu a jucat foarte bine și că FCSB a meritat victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Denis Alibec are încredere că Farul își va reveni și va arăta diferit în meciul cu CFR Cluj, campioana en-titre.

Denis Alibec, dezamăgit după FCSB – Farul 2-1: „Un meci prost făcut de noi!”

„A fost un meci prost făcut de noi, cred că FCSB a meritat victoria. Puteam reveni în partea a doua a meciului, chiar dacă am primit gol foarte repede. Ăsta e fotbalul, mergem mai departe și speram ca în meciul următor să luăm 3 puncte.

Nu ne-am impus jocul, s-a văzut lucrul acesta, iar ei ne-au surprins și au marcat 2 goluri. Nu am intrat cu presiune astăzi, am intrat să-mi ajut echipa și să încercăm să câștigăm, dar din păcate n-am reușit asta. Deocamdată suntem pe primul loc, cel mai important e meciul cu CFR acum, iar dacă vom reuși să câștigăm, vom rămâne tot pe primul loc, sperăm să ieșim campioni”, a declarat Denis Alibec, potrivit orangesport.ro.

„Ne-am făcut treaba bine, am reuşit şi să marchez, dar eu cred că trebuia să câştigăm. Eu sunt bine acum, îmi fac treaba când intru pe teren şi încerc să îmi ajut echipa.

Reclamă

Hagi mi-a zis să-mi dau viaţa şi să am încredere în mine (n.r. când a intrat pe teren). Se simte puţin presiunea, dar noi nu ne gândim la asta. Încercăm să câştigăm toate meciurile.

Cred că noi trebuie să avem o mentalitate de campioni. Trebuie să fim campioni mereu când intrăm pe teren. Cu CFR urmează un meci foarte greu, dar noi jucăm acasă şi trebuie să facem un meci foarte bun”, a declarat și Enes Sali.

Andrea Compagno a redevenit golgheterul Ligii 1! Atacantul italian a deschis scorul în FCSB – Farul

Andrea Compagno a redevenit golgheterul Ligii 1! Atacantul italian a deschis scorul în FCSB – Farul, pe Arena Națională. din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Grație acestui gol, Andrea Compagno a preluat din nou șefia golgheterilor din Liga 1, cu 18 goluri, depășindu-l pe Marko Dugandzic.

După ce a consultat sistemul VAR, „centralul” Istvan Kovacs a dictat penalty în minutul 33, iar Andrea Compagno a deschis scorul împotriva Farului. A fost cel de-al 18-lea gol al sezonului pentru italian. Marko Dugandzic a înscris și el din penalty în meciul din această etapă al Rapidului cu Universitatea Craiova, scor 1-3.

Înainte de meciul de pe Arena Națională, cei doi atacanți erau ambii la cota 17. Italianul este acum din nou lider în acest clasament.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” Vezi toate știrile
Citește și