Închide meniul

Denis Alibec, dezamăgit după FCSB – Farul 2-1: „Un meci prost făcut de noi!”

Sebastian Cristian Publicat: 17 aprilie 2023, 22:47

Reclamă
Denis Alibec, dezamăgit după FCSB – Farul 2-1: Un meci prost făcut de noi!”

Denis Alibec, dezamăgit după FCSB - Farul 2-1

Denis Alibec / Captură Youtube

Denis Alibec a fost dezamăgit după FCSB – Farul 2-1. Atacantul „marinarilor” a recunoscut că echipa sa nu a jucat foarte bine și că FCSB a meritat victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Denis Alibec are încredere că Farul își va reveni și va arăta diferit în meciul cu CFR Cluj, campioana en-titre.

Denis Alibec, dezamăgit după FCSB – Farul 2-1: „Un meci prost făcut de noi!”

„A fost un meci prost făcut de noi, cred că FCSB a meritat victoria. Puteam reveni în partea a doua a meciului, chiar dacă am primit gol foarte repede. Ăsta e fotbalul, mergem mai departe și speram ca în meciul următor să luăm 3 puncte.

Nu ne-am impus jocul, s-a văzut lucrul acesta, iar ei ne-au surprins și au marcat 2 goluri. Nu am intrat cu presiune astăzi, am intrat să-mi ajut echipa și să încercăm să câștigăm, dar din păcate n-am reușit asta. Deocamdată suntem pe primul loc, cel mai important e meciul cu CFR acum, iar dacă vom reuși să câștigăm, vom rămâne tot pe primul loc, sperăm să ieșim campioni”, a declarat Denis Alibec, potrivit orangesport.ro.

„Ne-am făcut treaba bine, am reuşit şi să marchez, dar eu cred că trebuia să câştigăm. Eu sunt bine acum, îmi fac treaba când intru pe teren şi încerc să îmi ajut echipa.

Reclamă

Hagi mi-a zis să-mi dau viaţa şi să am încredere în mine (n.r. când a intrat pe teren). Se simte puţin presiunea, dar noi nu ne gândim la asta. Încercăm să câştigăm toate meciurile.

Cred că noi trebuie să avem o mentalitate de campioni. Trebuie să fim campioni mereu când intrăm pe teren. Cu CFR urmează un meci foarte greu, dar noi jucăm acasă şi trebuie să facem un meci foarte bun”, a declarat și Enes Sali.

Andrea Compagno a redevenit golgheterul Ligii 1! Atacantul italian a deschis scorul în FCSB – Farul

Andrea Compagno a redevenit golgheterul Ligii 1! Atacantul italian a deschis scorul în FCSB – Farul, pe Arena Națională. din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Grație acestui gol, Andrea Compagno a preluat din nou șefia golgheterilor din Liga 1, cu 18 goluri, depășindu-l pe Marko Dugandzic.

După ce a consultat sistemul VAR, „centralul” Istvan Kovacs a dictat penalty în minutul 33, iar Andrea Compagno a deschis scorul împotriva Farului. A fost cel de-al 18-lea gol al sezonului pentru italian. Marko Dugandzic a înscris și el din penalty în meciul din această etapă al Rapidului cu Universitatea Craiova, scor 1-3.

Înainte de meciul de pe Arena Națională, cei doi atacanți erau ambii la cota 17. Italianul este acum din nou lider în acest clasament.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și