Închide meniul

Viorel Moldovan, verdict în cazul celei mai controversate faze de la Farul – CFR Cluj 1-0: „Părea un penalty foarte evident!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 aprilie 2023, 8:28

Reclamă
Viorel Moldovan, verdict în cazul celei mai controversate faze de la Farul – CFR Cluj 1-0: Părea un penalty foarte evident!”

Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Profimedia Images

Viorel Moldovan a oferit un verdict în cazul celei mai controversate faze de la Farul – CFR Cluj 1-0, partidă care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Mazilu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 89, „centralul” Sebastian Colțescu a dictat penalty pentru CFR Cluj, în urma unui duel pentru minge dintre Gustavo Marins şi Janga, în careul gazdelor. Însă, după ce a consultat sistemul VAR, arbitrul a anulat lovitura de pedeapsă, considerând că jucătorul Farului a lovit mingea.

Viorel Moldovan, verdict în cazul celei mai controversate faze de la Farul – CFR Cluj 1-0

Viorel Moldovan susține că, inițial, a considerat că CFR Cluj merită să primească un penalty la duelul dintre Marins și Janga. Însă, după ce a văzut reluările, a ajuns la concluzia că decizia lui Sebastian Colțescu, de a nu acorda lovitură de pedeapsă, a fost cea corectă.

„În primă fază am crezut că arbitrul a luat decizia justă, dar după ce a fost chemat să consulte VAR-ul s-a întors şi a considerat că nu este necesară lovitura de departajare. Într-adevăr, jucătorul Farului loveşte mingea şi tind să îi dau dreptate lui Colţescu. E o contră acolo, ia mingea, dar nu mi se pare că are motiv să cadă, mi se pare că accentuează acea cădere. Pe faza iniţială părea un penalty foarte evident”, a declarat Viorel Moldovan, pentru primasport.ro.

Neluțu Varga, reacție dură după Farul – CFR Cluj 1-0

Neluțu Varga, patronul CFR-ului, a vorbit în termeni duri despre arbitraj, considerând că reușita lui Mazilu ar fi trebuit anulată pentru o poziție de ofsaid. Totodată, omul de afaceri a declarat că echipa sa a fost privată de un penalty clar.

Reclamă

„Sunt terminat. Mă doare capul, mă doare inima. Nu se poate așa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine sa plâng de nervi. Ofsaid clar la gol. Du-te, bă, frate, și uita-te tu la VAR. Apoi am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu și îl pune jos. Colțescu dă 11 metri corect, iar apoi ce face?

Își bate joc de noi și ne anulează lovitura de la 11 metri! Dați titlul cui vreți, că îmi e clar că nu se mai dorește ca CFR să fie campioană! Nu mai pot. Am ajuns bătaia lor de joc. Ăștia mă omoară cu zile. Bag bani în fotbal și am ajuns o bătaie de joc.

Cu ce am greșit noi? Nu cerem pomană, dar arbitrați, fraților, corect. Dacă nici cu VAR-ul nu sunteți în stare, atunci ce vreți să mai fac? Nu pot să mai tac. Am tot fost tocați în acest campionat. Sunt terminat de supărare. Ăsta a fost jaful jafurilor”, a declarat Neluțu Varga, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, descumpănit după Farul – CFR Cluj 1-0

„Bursucul” s-a declarat afectat de înfrângerea suferită de echipa sa și i-a felicitat pe cei de la Farul, considerând că victoria, pe care au obținut-o, a fost meritată.

„E prima înfrângere în play-off. Suntem toți foarte supărați. A fost o primă repriză echilbrată, dar a doua repriză au început-o ei mai bine. Iar nu ne-au ajutat liniile, orice decizie VAR se ia, e împotriva noastră. Nu e anul nostru. Nu vreau să comentez dacă a fost sau nu.

Cred că Farul a meritat victoria. Nu am ce să le reproșez băieților mei. E clar că Farul este favorită la câștigarea campionatului. Trebuie să ne concentrăm sută la sută la jocul din Cupă.

A fost o greșeală în lant. Braun a crezut că este ofsaid și s-a adeverit că nu a fost. De mult nu am mai luat un gol atât de ușor. Daca pierdem, este normal să-mi reproșez foarte multe. Cand nu-i ai pe Deac și Camora, nu e ușor. Nu avem de unde să scoatem alți jucători, pentru că nu avem alții. E o bătaie pentru primele trei locuri”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului cu Farul, pentru digsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și