Închide meniul

Viorel Moldovan, verdict în cazul celei mai controversate faze de la Farul – CFR Cluj 1-0: „Părea un penalty foarte evident!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 aprilie 2023, 8:28

Viorel Moldovan, verdict în cazul celei mai controversate faze de la Farul – CFR Cluj 1-0: Părea un penalty foarte evident!”

Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Profimedia Images

Viorel Moldovan a oferit un verdict în cazul celei mai controversate faze de la Farul – CFR Cluj 1-0, partidă care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Mazilu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 89, „centralul” Sebastian Colțescu a dictat penalty pentru CFR Cluj, în urma unui duel pentru minge dintre Gustavo Marins şi Janga, în careul gazdelor. Însă, după ce a consultat sistemul VAR, arbitrul a anulat lovitura de pedeapsă, considerând că jucătorul Farului a lovit mingea.

Viorel Moldovan, verdict în cazul celei mai controversate faze de la Farul – CFR Cluj 1-0

Viorel Moldovan susține că, inițial, a considerat că CFR Cluj merită să primească un penalty la duelul dintre Marins și Janga. Însă, după ce a văzut reluările, a ajuns la concluzia că decizia lui Sebastian Colțescu, de a nu acorda lovitură de pedeapsă, a fost cea corectă.

„În primă fază am crezut că arbitrul a luat decizia justă, dar după ce a fost chemat să consulte VAR-ul s-a întors şi a considerat că nu este necesară lovitura de departajare. Într-adevăr, jucătorul Farului loveşte mingea şi tind să îi dau dreptate lui Colţescu. E o contră acolo, ia mingea, dar nu mi se pare că are motiv să cadă, mi se pare că accentuează acea cădere. Pe faza iniţială părea un penalty foarte evident”, a declarat Viorel Moldovan, pentru primasport.ro.

Neluțu Varga, reacție dură după Farul – CFR Cluj 1-0

Neluțu Varga, patronul CFR-ului, a vorbit în termeni duri despre arbitraj, considerând că reușita lui Mazilu ar fi trebuit anulată pentru o poziție de ofsaid. Totodată, omul de afaceri a declarat că echipa sa a fost privată de un penalty clar.

Reclamă

„Sunt terminat. Mă doare capul, mă doare inima. Nu se poate așa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine sa plâng de nervi. Ofsaid clar la gol. Du-te, bă, frate, și uita-te tu la VAR. Apoi am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu și îl pune jos. Colțescu dă 11 metri corect, iar apoi ce face?

Își bate joc de noi și ne anulează lovitura de la 11 metri! Dați titlul cui vreți, că îmi e clar că nu se mai dorește ca CFR să fie campioană! Nu mai pot. Am ajuns bătaia lor de joc. Ăștia mă omoară cu zile. Bag bani în fotbal și am ajuns o bătaie de joc.

Cu ce am greșit noi? Nu cerem pomană, dar arbitrați, fraților, corect. Dacă nici cu VAR-ul nu sunteți în stare, atunci ce vreți să mai fac? Nu pot să mai tac. Am tot fost tocați în acest campionat. Sunt terminat de supărare. Ăsta a fost jaful jafurilor”, a declarat Neluțu Varga, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, descumpănit după Farul – CFR Cluj 1-0

„Bursucul” s-a declarat afectat de înfrângerea suferită de echipa sa și i-a felicitat pe cei de la Farul, considerând că victoria, pe care au obținut-o, a fost meritată.

„E prima înfrângere în play-off. Suntem toți foarte supărați. A fost o primă repriză echilbrată, dar a doua repriză au început-o ei mai bine. Iar nu ne-au ajutat liniile, orice decizie VAR se ia, e împotriva noastră. Nu e anul nostru. Nu vreau să comentez dacă a fost sau nu.

Cred că Farul a meritat victoria. Nu am ce să le reproșez băieților mei. E clar că Farul este favorită la câștigarea campionatului. Trebuie să ne concentrăm sută la sută la jocul din Cupă.

A fost o greșeală în lant. Braun a crezut că este ofsaid și s-a adeverit că nu a fost. De mult nu am mai luat un gol atât de ușor. Daca pierdem, este normal să-mi reproșez foarte multe. Cand nu-i ai pe Deac și Camora, nu e ușor. Nu avem de unde să scoatem alți jucători, pentru că nu avem alții. E o bătaie pentru primele trei locuri”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului cu Farul, pentru digsport.ro.

Recomandări
  • Viorel Moldovan, verdict în cazul celei mai controversate faze de la Farul – CFR Cluj 1-0
  • 50 de ani are Viorel Moldovan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
Vezi toate știrile
Citește și