Închide meniul

Adi Vasile, după Esbjerg – CSM București 32-28, în sferturile Ligii Campionilor: ”Am rămas cu un gust amar”

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2023, 21:34

Reclamă
Adi Vasile, după Esbjerg – CSM București 32-28, în sferturile Ligii Campionilor: ”Am rămas cu un gust amar”

Adi Vasile, după Esbjerg - CSM București 32-28

Adi Vasile, în timpul unui meci / Profimedia

Adi Vasile a avut o primă reacție după Esbjerg – CSM București 32-28, partidă din turul sferturilor Ligii Campionilor. Returul, pentru un loc la Turneul Final Four, va avea loc în 7 mai, la Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele marcatoare ale partidei au fost Arntzen 10, Neagu 7, pentru CSM Bucureşti, respectiv Mork 8 goluri, Ingstad 6, pentru Team Esbjerg.

Adi Vasile, după Esbjerg – CSM București 32-28

”Am rămas cu un gust amar după joc, dar într-un fel putea să fie și mai rău. Sunt mândru de fete, au luptat contra unei echipe foarte bune. Știam că ne așteaptă un meci foarte dificil.

A fost un meci foarte dur din punct de vedere fizic, foarte intens. Avem acum un dezavantaj de patru goluri. Cred că ambele echipe pot face mai mult, pentru că au multă calitate, dar eu cred în șansa noastră pentru meciul de acasă de săptămâna viitoare”, a spus Vasile, după eleșecul cu Esbjerg.

CSM Bucureşti s-a calificat direct în sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucureşti s-a calificat direct în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce s-a clasat pe locul 2 în grupa A din competiţie. La finalul fazei grupelor, căpitanul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, era golgeter, cu 105 goluri marcate, 1.015 în total, în competiţie. După meciul cu Team Esbjerg, Neagu a adunat 112 (1.022 goluri în total).

Reclamă

Vicecampioana en-titre are în palmares trei medalii în Liga Campionilor – aur la ediția din 2016 și bronz la cele din 2017 şi 2018.

Tot duminică a evoluat şi campioana Rapid Bucureşti în turul sferturilor de finală ale competiţiei, fiind învinsă pe teren propriu de deţinătoarea trofeului, Vipers, scor 31-25. Returul va avea loc în 6 mai, în Norvegia.

Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturi, după ce a eliminat în faza play-off echipa Krim Ljubljana (24-29 şi 30-24).

Reclamă 4 / 0/3

În celelalte două partide tur din sferturi: FTC Budapesta – Metz Handball 26-32 şi Odense Handbold – Gyor 27-29.

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana Vezi toate știrile
Citește și