Închide meniul

Andrei Ivan, în lacrimi! Atacantul Universităţii Craiova a început să plângă după ce a ratat un penalty bătut execrabil cu FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2023, 23:03

Reclamă
Andrei Ivan, în lacrimi! Atacantul Universităţii Craiova a început să plângă după ce a ratat un penalty bătut execrabil cu FCSB!

Andrei Ivan, în lacrimi după ce a ratat un penalty

Andrei Ivan, în meciul cu FCSB / Profimedia Images

Andrei Ivan a fost surprins cu ochii în lacrimi. Atacantul Universităţii Craiova a ratat un penalty bătut execrabil în minutul 82 al meciului Universitatea Craiova – FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a executat extrem de modest lovitura de la 11 metri. Balonul s-a dus pe lângă poartă.

Andrei Ivan, în lacrimi!

În minutul 82 Universitatea Craiova a primit un penalty pentru un henţ comis de Iulian Cristea.

Arbitrul întâlnirii, Istvan Kovacs, a aşteptat câteva minute să i se confirme din camera VAR dacă e nevoie sau nu să vadă reluarea fazei.

În cele din urmă a dictat penalty-ul fără să se mai uite la fază pe ecranul de pe teren.

Reclamă

Andrei Ivan a tras foarte prost şi balonul s-a dus pe lângă poartă. Târnovanu nu a avut de ce să intervină, Ivan ratând complet execuţia.

FCSB, probleme de lot înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a anunțat că nu se va putea baza pe Edjouma și Tamm, la meciul din Bănie, deoarece sunt accidentați.

Coman şi Compagno sunt ok acum. Singurii jucători care nu vor juca sunt Edjouma şi Tamm, sunt accidentaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Ştim că va fi greu. Ne pregătim cât putem de bine pentru a jucat cât mai bine posibil. Vom analiza echipa şi vom decide primul 11. Suntem aproape decişi. Vom înfrunta un adversar bun. Vom încerca să aliniem cei mai buni jucători la start”, a declarat Elias Charalmbous, în conferinţa de presă premergătoare derby-ului Universitatea Craiova – FCSB.

Elias Charalambous, siderat de declarațiile lui Kyros Vassaras

Elias Charalambous a fost siderat de declarațiile lui Kyros Vassaras, în cazul problemelor de arbitraj de la derby-ul Rapid – FCSB, 1-0, care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

Elias Charalambous este ferm convins de faptul că Onea și Grigore trebuiau eliminați. Acesta s-a declarat surprins de explicațiile aduse de Kyros Vassaras pentru cele două faulturi, la care Horațiu Feșnic a arătat doar cartonașul galben.

Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj. Iau informaţiile de la colegi, dar cred că măcar după meci, trebuia să spună cineva că a fost o greşeală. În meci, poate că nu au văzut ce am văzut şi noi. Eu am văzut un fault dur. După meci, au continuat să spună că este cartonaş galben. Cred că este prea mult. Dar bine, nu este treaba mea, e a lor. Dar noi vrem să jucăm corect cu toţi.

(N.r. despre declaraţiile lui Kyros Vassaras) Am fost surprins. Din punctul meu de vedere, a fost cartonaş roşu. Nu putem schimba nimic, e prea târziu. Dar sunt suprins de declaraţiile lui.

Vreau să văd dacă în meciul din această etapă vom avea aceleaşi faulturi şi se va da tot cartonaş galben. Dacă vor da tot un cartonaş galeben, voi fi din nou surprins. Dacă faulturile acestea sunt doar de cartonaş galben, va fi periculos pentru jucători”, a mai spus Elias Charalambous.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și