Închide meniul
Video

James Chereji vs Carlos Daniel Cordoba, show total la iFight „Mondial în țara mea”, 5 mai, LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 2 mai 2023, 12:32

Reclamă

James Chereji vs Carlos Daniel Cordoba, show total la iFight "Mondial în țara mea", 5 mai, LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY

James Chereji, pregătit de lupta cu Cordoba

James Chereji vs Carlos Daniel Cordoba, show total la iFight „Mondial în țara mea”. James Chereji și-a găsit sufletul pereche în ringul de box și acum cei doi merg împreună la luptă. Aceasta este povestea lui James, luptătorul din Hunedoara cu nume de american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

James din Hunedoara face box de când se știe. Numele nu i l-au ales părinții. ”Când m-am născut eu, a venit unchiul meu din America și a zis să îi dăm nume american”, a spus James, pentru Antena Sport.

James Chereji vs Carlos Daniel Cordoba, show total la iFight „Mondial în țara mea”

El se antrenează și merge la luptă împreună cu iubita. Și Xenia face box și s-a îndrăgostit de el în ring. ”Ea mă antrenează pe mine când am eu meci, eu o antrenez pe ea când ea are meci”, a mai spus James.

James și-a început cariera în Germania, unde a făcut toate muncile, pentru a se întreține. ”Mici construcții, grădinărit, tăiat de copaci”. James a văzut toată lumea cu boxul: ”În Australia s-au purtat foarte frumos, nu m-au trata ca pe o cîrpă. În Canada, ne-au tratat ca pe niște sclavi”.

James va lupta cu argentinianul Cordoba, în gala iFight „Mondial în ţara mea”, care e live în AntenaPLAY, vineri, de la ora 20:00. Tot cu un argentinian se luptă și ”campionul oamenilor”, Biea. Superlupta pentru centura mondială e în direct și pe Antena 1, de la 22:30.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” 12:13 Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul 12:00 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului Vezi toate știrile
Citește și