Închide meniul

Scenariile prin care echipa lui Gică Hagi poate deveni campioana României, după Universitatea Craiova – Farul 1-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2023, 23:36 / Actualizat: 14 mai 2023, 9:03

Reclamă
Scenariile prin care echipa lui Gică Hagi poate deveni campioana României, după Universitatea Craiova – Farul 1-1

Gică Hagi, uluit de ceea ce a găsit la Tiraspol

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Antena Sport

Toate scenariile prin care Farul poate deveni campioana României, după Universitatea Craiova – Farul, scor 1-1, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Gică Hagi păstrează şanse pentru a câştiga titlul cu echipa pe care o patronează şi la care este şi manager tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a ratat pe final victoria în Bănie, după ce a jucat o repriză în inferioritate numerică. Denis Alibec a primit cartonaş roşu direct în minutul 45+4. Tot el ratase un penalty şi îi oferise un assist brazilianului Mateus în minutul 24. Andrei Ivan a marcat de la 11 metri, în minutul 82, şi a raprins lupta la titlu!

Scenariile prin care echipa lui Gică Hagi poate deveni campioana României

În condiţiile date, Farul nu mai poate deveni matematic campioana României dacă FCSB pierde confruntarea de acasă, cu CFR Cluj, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. În schimb, roş-albaştrii se pot apropia la un singur punct de constănţeni, dacă se impun pe Arena Naţională.

În cazul în care FCSB remizează cu CFR Cluj, Farul are nevoie doar de o remiză în meciul direct cu roş-albaştrii, de etapa viitoare, pentru a fi sigură de titlu. Echipa pregătită de Elias Charalambous a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Indiferent ce face FCSB cu CFR Cluj sau în ultima etapă, Farul câştigă titlul în cazul în care o învinge, peste două etape, pe echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii 1

Înainte să se joace derby-ul FCSB – CFR Cluj, de pe Arena Naţională, Farul are patru puncte avans faţă de roş-albaştri.

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 43 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Reclamă 4 / 0/3

Etapa a 9-a

  • Sepsi – CFR Cluj
  • Farul – FCSB
  • Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

  • CFR Cluj – Farul
  • FCSB – Rapid
  • Universitatea Craiova – Sepsi

Sezon încheiat pentru Denis Alibec

Golgheterul lui Gică Hagi a fost eliminat în minutul 45+4 de Andrei Chivulete. Arbitrul partidei din Bănie l-a văzut pe Alibec în timp ce îl lovea cu cotul în cap pe fundaşul dreapta al lui Eugen Neagoe, Vlădoiu.

„Centralul” nu a mai stat pe gânduri şi a scos direct cartonaşul roşu, fără a mai aştepta indicaţii din cabina VAR. Alibec a protestat degeaba. Nu l-a mai putut îndupleca pe Chivulete şi a fost trimis mai devreme la cabine.

Din moment ce a fost eliminat direct, Alibec nu va mai juca în acest sezon. Va primi cel puţin două etape de suspendare, astfel că Gică Hagi a rămas fără căpitan pentru disputele cu FCSB şi CFR Cluj.

Denis Alibec a fost cel mai important jucător al liderului. Are 14 goluri stagionale în 31 de meciuri din Liga 1. Atacantul în vârstă de 32 de ani are şi 8 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 900.000 de euro.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur Vezi toate știrile
Citește și