Închide meniul

Universitatea Craiova – Farul 1-1! Se încinge lupta la titlu, după pasul greşit făcut de lider! Denis Alibec, eliminat după un fault dur

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2023, 23:00

Reclamă
Universitatea Craiova – Farul 1-1! Se încinge lupta la titlu, după pasul greşit făcut de lider! Denis Alibec, eliminat după un fault dur

Universitatea Craiova - Farul 1-1

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Universitatea Craiova – Farul 1-1. A fost un derby încins pe „Ion Oblemenco”. Constănţenii au făcut un pas greşit în lupta la titlu. Mateus Santos şi Andrei Ivan au marcat golurile remizei din Bănie. Partida a fost în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupta la titlu se încinge, după remiza înregistrată de Farul. FCSB se poate apropia la un singur punct de lider, în cazul unui succes cu CFR Cluj.

Universitatea Craiova – Farul 1-1

Farul a deschis scorul prin Mates Santos, în minutul 24, după ce Denis Alibec a ratat un penalty în minutul 10. Lovitura de la punctul cu var a fost dictată după consultarea arbitrajului video, însă golgheterul constănţenilor a executat lamentabil.

Ulterior, în prelungirile primei reprize, Denis Alibec a văzut direct cartonaşul roşu, după ce l-a lovit cu cotul în cap pe Ştefan Vlădoiu.

În repriza secundă, oltenii s-au năpustit în atac şi au reuşit să egaleze în minutul 81. Andrei Ivan a marcat din penalty, după ce centralul Chivulete a mers din nou la marginea terenului, pentru a revedea faza.

Reclamă

În runda viitoare, Farul se va duela cu FCSB, la Ovidiu.

Final! Universitatea Craiova – Farul 1-1!

Min. 81: Universitatea Craiova – Farul 1-1! Andrei Ivan a reuşit să marcheze din penalty! Lovitura de la punctul cu var a fost dictată după ce centralul a consultat arbitrajul video.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 64: Paradă fabuloasă a lui Aioani! Portarul Farului a scos incredibil execuţia lui Creţu, din 4 metri. A fost una dintre cele mai importante parade ale sezonului!

Update: Sunt 15.726 de spectatori pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Min. 48: Ocazie importantă pentru gruparea din Bănie! Creţu a deviat centrarea lui Işfan, dar Aioani a fost la post şi a reţinut mingea.

Min. 45+4: Denis Alibec a fost eliminat! Gafă uriaşă făcută de atacantul Farului. Căpitanul liderului din Liga 1 l-a lovit cu cotul în cap pe Vlădoiu.

Min. 43: Ratare uriaşă a lui Jovan Markovic. Andrei Ivan i-a centrat excelent, dar Aioani a intervenit incredibil şi a scos mingea de sub transversală.

Min. 24: Universitatea Craiova – Farul 0-1. Mateus Santos a marcat primul său gol pentru Farul. Denis Alibec i-a „suflat” mingea lui Vlădoiu şi i-a pasat perfect brazilianului, care a îndeplinit o simplă formalitate!

Min. 11: Universitatea Craiova – Farul 0-0. Denis Alibec a ratat un penalty!

Reclamă

Min. 10: Penalty pentru Farul! Chivulete s-a dus la marginea terenului şi a revăzut faza. A arătat punctul de la 11 metri.

Min. 5: Fază controversată după un duel între Denis Alibec şi Bogdan Mitrea. Arbitrul a lăsat jocul să continue, dar a primit indicaţii din cabina VAR. Se analizează faza!

Min. 1: Începe meciul!

Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Mitrea, Badelj – Mateiu, Screciu – Cîmpanu, Işfan, Ivan – Markovic

Antrenor: Eugen Neagoe

Farul: Aioani – Kiki, Boli, Artean, Borza – Doukoure, Nedelcu, Grameni – Mateus Santos, Alibec, Louis Munteanu

Antrenor: Gică Hagi

Farul poate face un pas uriaş către titlu în cazul unei victorii. De cealalată parte, Universitatea Craiova va lupta pentru locul 3, pentru a fi sigură de un loc care poate permite accederea în cupele europene.

Ce a spus Gică Hagi înainte de Universitatea Craiova – Farul

Farul e pe locul 1 în Liga 1, cu trei puncte în faţa lui FCSB. Roş-albaştrii îl pot depăşi pe „Rege” dacă vor câştiga cele trei meciuri rămase de disputat, dar şi dacă Farul va mai face un alt pas greşit, cu Universitatea Craiova sau CFR Cluj.

„Un meci în deplasare cu o echipă cu un lot foarte bun, cu o echipă care e în formă. A arătat că este foarte competitivă. E o provocare pentru noi, ştim despre spiritul oltenesc. Săptămâna asta s-au întâmplat multe la noi casă, avem mai multe accidentări. Am stat încă o zi, să vedem dacă Larie poate juca. Azi dimineaţă, la antrenament, a încercat, dar nu e la 100%. Nici el nu va fi. Băluţă, nu ştim cât de lungă va fi pauza lui.

Mai avem accidentările care au fost înainte, cu Popescu şi Gustavo. Morar are şi el o problemă la adductori, nici el nu e cu noi. Şi Mazilu, care e răcit, nici el nu e cu noi. E o săptămână dificilă pentru a crea o echipă competitivă. Mergem la Craiova doar cu gândul la victorie.

Obiectivul staffului este găsirea unei formule competitive, mai ales în defensivă. Am încredere în jucătorii pe care îi avem, nu plâng după cei care nu joacă”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Eugen Neagoe, înainte de Universitatea Craiova – Farulţ

Eugen Neagoe a vorbit despre „convenția” dintre Gigi Becali și Mihai Rotaru! Gigi Becali a anunțat, zilele trecute, că FCSB și Universitatea Craiova ar urma să se ajute reciproc, astfel încât să-și atingă obiectivele în actualul sezon de Liga 1.

Tehnicianul Universității Craiova spune că „pactul” anunțat de Gigi Becali, cu Mihai Rotaru, ar fi o glumă.

„Cred că va fi un joc spectaculos, așa cum au fost întotdeauna jocurile dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova. S-au marcat multe goluri indiferent dacă s-a disputat la Ovidiu sau la Craiova, asta ne dorim și mâine seară. Ne dorim cele trei puncte pentru că sunt foarte importante pentru noi.

Sunt convins că băieții vor da tot ce pot așa cum au făcut-o la toate partidele din play-off. Am fost puțin dezamăgit că nu am câștigat la Cluj, cred că meritam pentru tot ce s-a întâmplat pe parcursul meciului. Trebuie să ne revanșăm în fața suporterilor, pentru că au fost în număr foarte mare cu FCSB.

Plăcerea de a juca fotbal am avut-o întotdeauna și pe băieții noștri i-am văzut în fiecare zi cu plăcerea și dorința de a juca fotbal. Poate nici șansa nu a fost de partea noastră în anumite momente ale jocurilor și sincer cred că trebuia să fim echipa care se bate la campionat în acest moment, dar rezultatele nu au fost pe măsura jocului prestat.

Nu există un pact, probabil a spus o glumă patronul FCSB-ului, trebuie să o luați ca pe o glumă. Ne dorim să terminăm pe locul doi, dar ne vom bate și vom trata fiecare meci cu seriozitate. Ne dorim să urcăm în clasament, întotdeauna trebuie să speri și să îți dorești mai mult, să ai obiective mărețe”, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Farul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și