Închide meniul

Surpriză de proporţii la Roma! Carlos Alcaraz, liderul ATP, eliminat în optimi de locul 135 mondial

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 17:36

Reclamă
Surpriză de proporţii la Roma! Carlos Alcaraz, liderul ATP, eliminat în optimi de locul 135 mondial

Carlos Alcarz, liderul ATP, eliminat în optimi la Roma de locul 135 mondial

Carlos Alcaraz, după ce a fost eliminat de la Roma/ Profimedia

Carlos Alcaraz, liderul ATP, a fost eliminat în optimi la turneul Masters 1000 de la Roma de către locul 135 mondial. Fabian Marozsan a furnizat mare surpriză, şi l-a eliminat pe iberic, în minimum de seturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos ALcaraz va redeveni lider mondial luna viitoare, după turneul de la Roma. Ibericul de 20 de ani va fi astfel principalul favorit la al doilea turneu de Grand Sam al anului, Roland Garros.

Carlos Alcaraz, liderul ATP, eliminat în optimi la Roma de locul 135 mondial

Fabian Marozsan l-a învins în minimum de seturi pe Carlos Alcaraz, scor 6-3, 7-6 (7/4), după un meci care a durat o oră şi 42 de minute.

Ibericul de 20 de ani a fost astfel învins de maghiarul care nu câştigase niciodată un meci în circuitul ATP înainte de acest turneu de la Roma.

În turul următor, Marozsan, în vârstă de 23 de ani, va încerca să se califice în sferturile de finală împotriva croatului Borna Coric (numărul 16).

Reclamă
Reclamă 4

Fabian Marozsab se află pe tabloul principal de la Roma, după ce a venit din calificări. Până la victoria cu Alcaraz, maghiarul de pe locul 135 ATP i-a mai învins pe Lehecka şi Moutet, în primele două tururi.

Vezi mai jose video cu finalul meciului Carlos Alcaraz – Fabian Marozsan

Reclamă

Carlos Alcaraz, primul jucător din afara Big 4 care e cap de serie 1 la Roland Garros, în ultimii 20 de ani

Carlos Alcaraz e primul jucător din afara Big 4 care e cap de serie 1 la Roland Garros, în ultimii 20 de ani. El a redevenit numărul unu mondial în timpul turneului de la Roma.

Alcaraz va fi favoritul principal la Openul francez și sfârșește o dominație de 20 de ani a celor 4, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer și Andy Murray.

Ultimul jucător care era cap de serie 1 în afară de cei patru a fost Lleyton Hewitt. În 2003, australianul era însă învins de Tommy Robredo, în turul al treilea, iar turneul era câștigat de Juan Carlos Ferrero.

Alcaraz vine la Paris după un sezon de zgură excelent, în care și-a trecut deja în cont două titluri, la Barcelona și Madrid.

Și bookmakerii îl consideră tot pe Carlos Alcaraz principalul favorit la Roland Garros. El are o cotă de 2.20 să se impună la Paris, acolo unde nu știm încă dacă îl vom vedea pe cel mai bun jucător din istorie pe suprafața portocale, Rafael Nadal.

Novak Djokovic e cotat cu șansa a doua, având o cotă de 3.50, iar Stefanos Tsitsipas (8), Casper Ruud (12), Holger Rune (15) și Jannik Sinner (15) se află și ei pe lista favoriților.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16 1 iul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15 1 iul.

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și