Închide meniul

Fanii celor de la FCSB se revoltă: „Susținere zero!”. Ce se întâmplă în tabăra vicecampioanei

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2023, 21:47

Reclamă
Fanii celor de la FCSB se revoltă: Susținere zero!”. Ce se întâmplă în tabăra vicecampioanei

Fanii celor de la FCSB se revoltă

Fanii FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

Fanii celor de la FCSB se revoltă. Suporterii „roș-albaștrilor” s-au săturat să primească promisiuni care nu se materializează din partea conducerii și au ieșit la atac. Susținătorii echipei lui Gigi Becali au transmis acum un mesaj către conducerea formației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Susținătorii FCSB-ului au făcut un anunț, prin vocea lui Gheorghe Mustață, liderul peluzei nord a vicecampioanei. Acesta a declarat că fanii nu mai acceptă încă un sezon ratat și speră ca echipa favorită să câștige titlul, în sezonul viitor.

Fanii celor de la FCSB se revoltă. Ce mesaj le-au transmis celor din conducere

Suporterii „roș-albaștrilor” au transmis un mesaj tranșant, prin intermediul liderului de galerie, Gheorghe Mustață. Acesta a declarat că fanii au luat o hotărâre, la nivel de peluză, care poate influența viitorul echipei.

Decizia acestora este de a nu mai susține echipa din tribune, în cazul în care Gigi Becali nu se va ține de promisiune. Acesta le garantează suporterilor că va alcătui o echipă competitivă, care va câștiga titlul în sezonul viitor.

„Am luat o decizie la nivel de peluză și am hotărât clar: susținere zero! Dacă în momentul în care începe campionatul, noi simțim că nu se face echipă și nu se aduc jucători… Vorbesc la nivel de conducere, toți (n.r.- o să fie huliți de galerie)! Gigi răspunde ultimul, dar cine se va ocupa de transferuri, MM, Argăseală, nu știu cine, vor răspunde pentru rezultatele proaste! Normal că în fața noastră!

Reclamă

Îți place când spui că joci cu 40.000 de suporteri și câștigi 700.000 de euro? Dacă îți place, dă-le și suporterilor o satisfacție. Ce faci, nu vii decât să spui că am stadionul plin, fraierii încurajează și eu încasez! Dar nu le faci și lor echipă? Eu știu care sunt transferurile, să dea Dumnezeu să se realizeze”, a spus Gheorghe Mustață, în cadrul podcast-ului „Tare de tot”.

Gheorghe Mustață: „Peluza nu mai dă niciun fel de clemență”

„Sunt jucători care trebuie să ajungă la noi și cineva pune puțină frână, să audă Gigi, pentru că el e omul ușor influențabil. Peluza nu mai dă niciun fel de clemență, indiferent de prietenii! Sunt prieten și cu MM, și cu Argăseală, dar gata, stop! Dacă ei cred că noi suntem doar de imagine, să umplem stadioanele, se înșală.

Anul ăsta nimic nu mai merge, cu toate riscurile. Nu ameninț, nu voi folosi violența, dar o să risc să fiu interzis. Aruncăm 20-30 de torțe în teren și gata. Nu se mai poate, nicio echipă din Europa nu a ieșit 8 ani la rând pe locul 2”, a mai adăugat șeful galeriei „roș-albastre”, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și