Închide meniul

Fanii celor de la FCSB se revoltă: „Susținere zero!”. Ce se întâmplă în tabăra vicecampioanei

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2023, 21:47

Reclamă
Fanii celor de la FCSB se revoltă: Susținere zero!”. Ce se întâmplă în tabăra vicecampioanei

Fanii celor de la FCSB se revoltă

Fanii FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

Fanii celor de la FCSB se revoltă. Suporterii „roș-albaștrilor” s-au săturat să primească promisiuni care nu se materializează din partea conducerii și au ieșit la atac. Susținătorii echipei lui Gigi Becali au transmis acum un mesaj către conducerea formației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Susținătorii FCSB-ului au făcut un anunț, prin vocea lui Gheorghe Mustață, liderul peluzei nord a vicecampioanei. Acesta a declarat că fanii nu mai acceptă încă un sezon ratat și speră ca echipa favorită să câștige titlul, în sezonul viitor.

Fanii celor de la FCSB se revoltă. Ce mesaj le-au transmis celor din conducere

Suporterii „roș-albaștrilor” au transmis un mesaj tranșant, prin intermediul liderului de galerie, Gheorghe Mustață. Acesta a declarat că fanii au luat o hotărâre, la nivel de peluză, care poate influența viitorul echipei.

Decizia acestora este de a nu mai susține echipa din tribune, în cazul în care Gigi Becali nu se va ține de promisiune. Acesta le garantează suporterilor că va alcătui o echipă competitivă, care va câștiga titlul în sezonul viitor.

„Am luat o decizie la nivel de peluză și am hotărât clar: susținere zero! Dacă în momentul în care începe campionatul, noi simțim că nu se face echipă și nu se aduc jucători… Vorbesc la nivel de conducere, toți (n.r.- o să fie huliți de galerie)! Gigi răspunde ultimul, dar cine se va ocupa de transferuri, MM, Argăseală, nu știu cine, vor răspunde pentru rezultatele proaste! Normal că în fața noastră!

Reclamă

Îți place când spui că joci cu 40.000 de suporteri și câștigi 700.000 de euro? Dacă îți place, dă-le și suporterilor o satisfacție. Ce faci, nu vii decât să spui că am stadionul plin, fraierii încurajează și eu încasez! Dar nu le faci și lor echipă? Eu știu care sunt transferurile, să dea Dumnezeu să se realizeze”, a spus Gheorghe Mustață, în cadrul podcast-ului „Tare de tot”.

Gheorghe Mustață: „Peluza nu mai dă niciun fel de clemență”

„Sunt jucători care trebuie să ajungă la noi și cineva pune puțină frână, să audă Gigi, pentru că el e omul ușor influențabil. Peluza nu mai dă niciun fel de clemență, indiferent de prietenii! Sunt prieten și cu MM, și cu Argăseală, dar gata, stop! Dacă ei cred că noi suntem doar de imagine, să umplem stadioanele, se înșală.

Anul ăsta nimic nu mai merge, cu toate riscurile. Nu ameninț, nu voi folosi violența, dar o să risc să fiu interzis. Aruncăm 20-30 de torțe în teren și gata. Nu se mai poate, nicio echipă din Europa nu a ieșit 8 ani la rând pe locul 2”, a mai adăugat șeful galeriei „roș-albastre”, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și