Închide meniul

Angel Di Maria a bătut palma cu Benfica Lisabona. Revenire de senzaţie pentru starul argentinian

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2023, 9:39

Reclamă
Angel Di Maria a bătut palma cu Benfica Lisabona. Revenire de senzaţie pentru starul argentinian

Angel Di Maria a bătut palma cu Benfica

Profimedia

Angel Di Maria a bătut palma cu Benfica Lisabona. Jurnalistul Fabrizio Romano a spus că starul argentinian a ajuns la o înţelegere cu Benfica, prima echipă din Europa la care a evoluat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angel Di Maria a bătut palma cu Benfica Lisabona, echipă la care a evoluat între 2008 şi 2010. Cele două părţi s-au înţeles şi urmează ca în zilele următoare să se semneze şi contractul

Angel Di Maria a bătut palma cu Benfica Lisabona

Angel Di Maria va semna un contract valabil pe un an de zile. Di Maria s-a despărţit în această vară de Juventus Torino.

Angel Di Maria a semnat vara trecută un contract pe un an cu Juventus, după 7 ani petrecuţi la PSG. În acest sezon, Angel Di Maria a jucat 40 de meciuri pentru Juventus, marcând 8 goluri şi dând 7 pase de gol.

Reclamă
Reclamă 4

Plec cu liniştea de a fi dat totul pentru a câştiga titluri, dar nu a fost posibil”, a scris internaţionalul argentinian pe Instagram. „Plec cu gustul amar de a nu fi reuşit, dar cu fericirea de a fi întâlnit nişte prieteni adevăraţi”, a precizat el, potrivit news.ro.

Angel Di Maria, MAGISTRAL în finala Cupei Mondiale

Angel Di Maria a fost magistral în finala Cupei Mondiale 2022, Argentina – Franţa. Jucătorul de 34 de ani al „pumelor” a dat recital alături de Lionel Messi. Fotbalistul lui Juventus a fost de neoprit de fundaşii lui Didier Deschamps. În minutul 22, Angel „Di Magia” a scos un penalty, după ce a fost faultat de Dembele. Lionel Messi a executat de la 11 metri şi a deschis scorul pe Lusail Iconic Stadium.

Di Maria nu s-a oprit şi a reuşit să îşi treacă şi el numele pe tabelă, până la pauză. A finalizat un contraatac „fulger” al Argentinei. Servit ideal de Mac Allister, extrema stânga nu i-a dat nicio şansă lui Lloris.

Reclamă

Angel Di Maria este „omul finalelor”. În cele 28 de meciuri jucate cu trofeul pe masă a reuşit 11 goluri şi 2 pase decisive. În vara anului trecut, el a ajutat-o pe Argentina să câştige Copa America. A înscris singurul gol din finala cu Brazilia. Este al patrulea jucător (primul argentinian) care înscrie atât într-o finală de Cupă Mondială, cât şi într-una de Campionat Mondial. Numai Hector Castro, Pele şi Ronaldo au mai obţinut o astfel de performanţă.

Di Maria a mai marcat şi în finala Jocurilor Olimpice şi împotriva Italiei, în Finalissima.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și