Închide meniul

Angel Di Maria a bătut palma cu Benfica Lisabona. Revenire de senzaţie pentru starul argentinian

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2023, 9:39

Reclamă
Angel Di Maria a bătut palma cu Benfica Lisabona. Revenire de senzaţie pentru starul argentinian

Angel Di Maria a bătut palma cu Benfica

Profimedia

Angel Di Maria a bătut palma cu Benfica Lisabona. Jurnalistul Fabrizio Romano a spus că starul argentinian a ajuns la o înţelegere cu Benfica, prima echipă din Europa la care a evoluat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angel Di Maria a bătut palma cu Benfica Lisabona, echipă la care a evoluat între 2008 şi 2010. Cele două părţi s-au înţeles şi urmează ca în zilele următoare să se semneze şi contractul

Angel Di Maria a bătut palma cu Benfica Lisabona

Angel Di Maria va semna un contract valabil pe un an de zile. Di Maria s-a despărţit în această vară de Juventus Torino.

Angel Di Maria a semnat vara trecută un contract pe un an cu Juventus, după 7 ani petrecuţi la PSG. În acest sezon, Angel Di Maria a jucat 40 de meciuri pentru Juventus, marcând 8 goluri şi dând 7 pase de gol.

Reclamă
Reclamă 4

Plec cu liniştea de a fi dat totul pentru a câştiga titluri, dar nu a fost posibil”, a scris internaţionalul argentinian pe Instagram. „Plec cu gustul amar de a nu fi reuşit, dar cu fericirea de a fi întâlnit nişte prieteni adevăraţi”, a precizat el, potrivit news.ro.

Angel Di Maria, MAGISTRAL în finala Cupei Mondiale

Angel Di Maria a fost magistral în finala Cupei Mondiale 2022, Argentina – Franţa. Jucătorul de 34 de ani al „pumelor” a dat recital alături de Lionel Messi. Fotbalistul lui Juventus a fost de neoprit de fundaşii lui Didier Deschamps. În minutul 22, Angel „Di Magia” a scos un penalty, după ce a fost faultat de Dembele. Lionel Messi a executat de la 11 metri şi a deschis scorul pe Lusail Iconic Stadium.

Di Maria nu s-a oprit şi a reuşit să îşi treacă şi el numele pe tabelă, până la pauză. A finalizat un contraatac „fulger” al Argentinei. Servit ideal de Mac Allister, extrema stânga nu i-a dat nicio şansă lui Lloris.

Reclamă

Angel Di Maria este „omul finalelor”. În cele 28 de meciuri jucate cu trofeul pe masă a reuşit 11 goluri şi 2 pase decisive. În vara anului trecut, el a ajutat-o pe Argentina să câştige Copa America. A înscris singurul gol din finala cu Brazilia. Este al patrulea jucător (primul argentinian) care înscrie atât într-o finală de Cupă Mondială, cât şi într-una de Campionat Mondial. Numai Hector Castro, Pele şi Ronaldo au mai obţinut o astfel de performanţă.

Di Maria a mai marcat şi în finala Jocurilor Olimpice şi împotriva Italiei, în Finalissima.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:34

LIVE TEXTProgramul Ligii 1 din sezonul 2024/25. Tragerea la sorţi este ACUM! Elias Charalambous, antrenorul sezonului trecut

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și