Închide meniul

CM 2022 | Angel Di Maria, MAGISTRAL în finala Cupei Mondiale. „Di Magia” a făcut spectacol pentru Argentina!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2022, 18:05

CM 2022 | Angel Di Maria, MAGISTRAL în finala Cupei Mondiale. „Di Magia a făcut spectacol pentru Argentina!

Angel Di Maria, MAGISTRAL în finala Cupei Mondiale. Ce a reuşit în Argentina - Franţa

Angel Di Maria, îmbrăţişat de Lionel Messi / Profimediaimages

Angel Di Maria a fost magistral în finala Cupei Mondiale 2022, Argentina – Franţa. Jucătorul de 34 de ani al „pumelor” a dat recital alături de Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul lui Juventus a fost de neoprit de fundaşii lui Didier Deschamps. În minutul 22, Angel „Di Magia” a scos un penalty, după ce a fost faultat de Dembele. Lionel Messi a executat de la 11 metri şi a deschis scorul pe Lusail Iconic Stadium.

Angel Di Maria, MAGISTRAL în finala Cupei Mondiale. A făcut show în Argentina – Franţa

Di Maria nu s-a oprit şi a reuşit să îşi treacă şi el numele pe tabelă, până la pauză. A finalizat un contraatac „fulger” al Argentinei. Servit ideal de Mac Allister, extrema stânga nu i-a dat nicio şansă lui Lloris.

Angel Di Maria este „omul finalelor”. În cele 28 de meciuri jucate cu trofeul pe masă a reuşit 11 goluri şi 2 pase decisive. În vara anului trecut, el a ajutat-o pe Argentina să câştige Copa America. A înscris singurul gol din finala cu Brazilia. Este al patrulea jucător (primul argentinian) care înscrie atât într-o finală de Cupă Mondială, cât şi într-una de Campionat Mondial. Numai Hector Castro, Pele şi Ronaldo au mai obţinut o astfel de performanţă.

Reclamă

Di Maria a mai marcat şi în finala Jocurilor Olimpice şi împotriva Italiei, în Finalissima.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a stabilit un record senzațional în Argentina – Franţa

Lionel Messi a stabilit un record senzațional, după golul marcat în finala Campionatului Mondial! Căpitanul Argentinei a deschis scorul în meciul de “5 stele” din Qatar. Messi a deblocat tabela, din penalty, în minutul 23 al duelului cu Franța.

Angel Di Maria a fost faultat în careu de Ousmane Dembele, iar arbitrul central Szymon Marciniak a dictat lovitură de la 11 metri.

Ca de obicei, Lionel Messi și-a asumat responsabilitatea și a executat. Starul sud-american l-a învins pe Hugo Lloris cu un șut în stânga portarului francez și a declanșat fiesta în tribune, printre fanii argentinieni.

În urma golului din finală, Lionel Messi a stabilit un record fabulos. Atacantul de 35 de ani a devenit primul jucător din istorie care înscrie în faza grupelor, în optimile de finală, sferturile de finală, semifinala și finala unei ediții de Campionat Mondial. Messi a marcat 6 goluri la Mondialul din Qatar.

Messi a ajuns la 97 de goluri marcate pentru naționala Argentinei, la cea de-a 172-a apariție în tricoul “Pumelor”. Dintre acestea, starul sud-american a marcat de 12 ori la turneele finale de la Campionatul Mondial.

Per total, la turneele majore alături de Argentina, Lionel Messi a înscris 25 de goluri. Căpitanul “Pumelor” l-a egalat pe Ronaldo Nazario.

Reclamă
Recomandări
  • Angel Di Maria, gol în finala Cupei Mondiale
  • A marcat şi a scos un penalty în Argentina – Franţa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și