Închide meniul
Video

Luptătorul frizer din Piteşti, mesaj pentru adversarul său. iFight Heroes (vineri, 20:00, AntenaPLAY – sâmbătă, 23:50, Antena 1)

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iunie 2023, 20:27

Reclamă

Eduard Bobescu, luptătorul frizer din Piteşti, se oferă să-l tundă gratis pe următorul rival

Captură AntenaSport

Luptătorul frizer din Piteşti, mesaj pentru adversarul său. Eduard Bobescu, luptătorul frizer din Piteşti, se oferă să-l tundă gratis pe următorul rival. Asta după ce o să-i dea o mamă de bătaie în cuşcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Bobescu, luptătorul frizer din Piteşti, se antrenează fără oprire pentru lupta cu azerul stabilit în România, Iska Ismailov.

Luptătorul frizer din Piteşti, mesaj pentru adversarul său

„Iska! Sper ca nu m-ai subestimat, pentru că o să ai un meci greu„, este mesajul lui Eduard Bobescu pentru adversarul său din super-gala iFight Heroes.

Andrei Bobescu şi Ismailov vor lupta la Valcea, in gala care e live pe AntenaPLAY, vineri, de la ora 20:00. Gala în care Sandu Lungu se va bate cu greul Serbiei, Bubic, se vede sâmbăta la Antena 1, de la 23:50.

Un luptător din trupele speciale vrea centura lui Radu Zarioiu. iFight Heroes (30 iunie – AntenaPLAY, 1 iulie – Antena 1)

iFight Heroes (30 iunie, AntenaPLAY) şi (1 iulie, Antena 1). „King Kong” Radu Zarioiu are viaţă grea acasă, la Vâlcea. Un super luptător călit în trupele speciale din Israel are misiunea să plece cu centura din România.

Reclamă

Rafael Aronov e campionul de MMA care îndeplineşte cu succes misiuni dificile în trupele de elită israeliene. Aronov se antrenează cu soţia lui, şi ea luptătoare de elită. Soldatul universal din Israel vine pe 30 iunie la Râmnicu Vâlcea să se bată cu „King Kong” Radu Zarioiu pentru centura iFight Heroes.

Radu, vin să iau centura şi nimeni nu poate să mă oprească! România, vin„, a spus Rafael Aronov.

„O să vadă el forţe speciale la Raâmnicu Vâlcea! Centura va rămâne aici„, a fost răspunsul lui Radu Zarioiu.

Reclamă 4 / 0/3

Gala iFight Heroes de la Vâlcea e în direct pe AntenaPLAY, vineri, 30 iunie, de la ora 20:00. Bătăliile cu Sandu Lungu şi Zarioiu se văd şi la Antena 1, sâmbătă, 1 iulie, de la 23:50.

Iată mai jos fight-card-ul galei:

1. Meci în deschidere semi-pro 57kg Anamaria Balaș vs Leyla Shebel
2. 66kg Andrei Sîrbu vs Alexandru Mustățea
3. 70kg Mihai Ciompec vs Bogdan Neațu
4. 80kg Mădălin Mînzală vs Dan Tudoran
5. 77kg Damian Zaharia vs Cătălin Pintilie
6. 63kg Iska Ismayilov vs Eduard Bobescu
7. 77kg Alexandru Curcudel vs Robert Constantin
8. Meci de titlu 80kg Radu Zarioiu vs Rafael Aronov
9. +120kg Sandu Lungu vs Dejan Bubic

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și