Închide meniul
Video

Luptătorul frizer din Piteşti, mesaj pentru adversarul său. iFight Heroes (vineri, 20:00, AntenaPLAY – sâmbătă, 23:50, Antena 1)

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iunie 2023, 20:27

Eduard Bobescu, luptătorul frizer din Piteşti, se oferă să-l tundă gratis pe următorul rival

Captură AntenaSport

Luptătorul frizer din Piteşti, mesaj pentru adversarul său. Eduard Bobescu, luptătorul frizer din Piteşti, se oferă să-l tundă gratis pe următorul rival. Asta după ce o să-i dea o mamă de bătaie în cuşcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Bobescu, luptătorul frizer din Piteşti, se antrenează fără oprire pentru lupta cu azerul stabilit în România, Iska Ismailov.

Luptătorul frizer din Piteşti, mesaj pentru adversarul său

„Iska! Sper ca nu m-ai subestimat, pentru că o să ai un meci greu„, este mesajul lui Eduard Bobescu pentru adversarul său din super-gala iFight Heroes.

Andrei Bobescu şi Ismailov vor lupta la Valcea, in gala care e live pe AntenaPLAY, vineri, de la ora 20:00. Gala în care Sandu Lungu se va bate cu greul Serbiei, Bubic, se vede sâmbăta la Antena 1, de la 23:50.

Un luptător din trupele speciale vrea centura lui Radu Zarioiu. iFight Heroes (30 iunie – AntenaPLAY, 1 iulie – Antena 1)

iFight Heroes (30 iunie, AntenaPLAY) şi (1 iulie, Antena 1). „King Kong” Radu Zarioiu are viaţă grea acasă, la Vâlcea. Un super luptător călit în trupele speciale din Israel are misiunea să plece cu centura din România.

Reclamă

Rafael Aronov e campionul de MMA care îndeplineşte cu succes misiuni dificile în trupele de elită israeliene. Aronov se antrenează cu soţia lui, şi ea luptătoare de elită. Soldatul universal din Israel vine pe 30 iunie la Râmnicu Vâlcea să se bată cu „King Kong” Radu Zarioiu pentru centura iFight Heroes.

Radu, vin să iau centura şi nimeni nu poate să mă oprească! România, vin„, a spus Rafael Aronov.

„O să vadă el forţe speciale la Raâmnicu Vâlcea! Centura va rămâne aici„, a fost răspunsul lui Radu Zarioiu.

Reclamă 4 / 0/3

Gala iFight Heroes de la Vâlcea e în direct pe AntenaPLAY, vineri, 30 iunie, de la ora 20:00. Bătăliile cu Sandu Lungu şi Zarioiu se văd şi la Antena 1, sâmbătă, 1 iulie, de la 23:50.

Iată mai jos fight-card-ul galei:

1. Meci în deschidere semi-pro 57kg Anamaria Balaș vs Leyla Shebel
2. 66kg Andrei Sîrbu vs Alexandru Mustățea
3. 70kg Mihai Ciompec vs Bogdan Neațu
4. 80kg Mădălin Mînzală vs Dan Tudoran
5. 77kg Damian Zaharia vs Cătălin Pintilie
6. 63kg Iska Ismayilov vs Eduard Bobescu
7. 77kg Alexandru Curcudel vs Robert Constantin
8. Meci de titlu 80kg Radu Zarioiu vs Rafael Aronov
9. +120kg Sandu Lungu vs Dejan Bubic

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și