Închide meniul

Gigi Becali vrea FCSB – Dinamo în Ghencea: „Care e problema?”

Alex Masgras Publicat: 28 iunie 2023, 17:54

Reclamă
Gigi Becali vrea FCSB – Dinamo în Ghencea: „Care e problema?

Gigi Becali, anunţ înainte de CSKA 1948 Sofia - FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe la Palat / Profimediaimages

Gigi Becali vrea FCSB – Dinamo în Ghencea. Derby-ul se va juca în etapa a doua a sezonului 2023/24, dar partida nu se va putea disputa pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În perioada 15 iulie – 15 august, pe Arena Naţională nu se pot desfîşura meciuri de fotbal, deoarece pe cel mai mare stadion al ţării se vor organiza mai multe concerte.

Gigi Becali vrea FCSB – Dinamo în Ghencea: „Care e problema?”

Chiar dacă nu va putea juca derby-ul cu Dinamo pe Arena Naţională, patronul celor de la FCSB a declarat că vrea ca partida din etapa a doua din Liga 1 să se dispute în Ghencea.

„Cu Dinamo o să jucăm pe Ghencea. Care e problema? Voi mă cunoaşteţi pe mine. Ce vreţi să fac? Mai izbucnesc din când în când, dar nu vedeţi că mă bat cu morile de vânt”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Rămâne de văzut dacă FCSB va putea juca meciul cu Dinamo în Ghencea. Echipa lui Gigi Becali a încercat de mai multe ori în ultimii ani să evolueze pe noul stadion Steaua, dar de fiecare dată solicitările au fost refuzate de către Clubul Sportiv al Armatei.

Reclamă

În ceea ce priveşte fotbalul, pe stadionul Ghencea au jucat Steaua şi echipele României de seniori şi U21.

Gigi Becali, decizie finală în privinţa antrenorului de la FCSB

Chiar dacă FCSB a ratat titlul pentru al 8-lea an la rând, Becali asigură că nu antrenorii sunt problema la echipa lui. Nici nu vrea să audă de o schimbare.

“Cum să nu fiu mulţumit de Charalambous şi Pintilii? Au pregătit bine echipa, ne-am luptat la titlu până în penultima etapă. La 2-0 cu Farul Constanţa eram campioni. Cum să renunţ la ei?

Reclamă 4 / 0/3

Pe noi ne-a distrus şi meciul din sezonul regulat de pe Arena Naţională, când am condus cu 2-1, am dat autogol şi a câştigat Farul în prelungiri. Aveam trei puncte noi, dar aşa au luat ei trei.

Meciul de la Constanţa se juca altfel. Nu mai aveam noi presiunea, o aveau ei. Nu mai zic şi de celălalt meci (n.r. din penultima etapă, de la Ovidiu). Am avut 2-0. Era gata campionatul”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Elias Charalambous a avut de suferit după ce a ratat şansa de a le aduce roş-albaştrilor primul titlu după opt ani de aşteptare. Charalambous a fost anunţat de patron că salariul îi va fi redus cu 50%, dacă va accepta să rămână la echipă pentru un nou sezon.

Charalambous va încasa 5.000 de euro lunar, de două ori mai puţin decât a primit până acum la FCSB. Totuşi, antrenorul are trecute în contract bonusuri semnificative pentru îndeplinirea obiectivelor.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
Vezi toate știrile
Citește și