Închide meniul

Adrian Mutu, primul mesaj după despărțirea de Rapid. „Briliantul” le-a mulțumit giuleștenilor

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2023, 23:19

Reclamă
Adrian Mutu, primul mesaj după despărțirea de Rapid. Briliantul” le-a mulțumit giuleștenilor

Adi Mutu este noul antrenor al lui Neftchi Baku

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi / Facebook FC Rapid 1923

Adrian Mutu, primul mesaj după despărțirea de Rapid. Fostul tehnician al giuleștenilor a postat, pe rețelele de socializare, un paragraf în care le mulțumește oamenilor apropiați de echipă, dar și fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a părăsit-o pe Rapid și s-a înțeles cu Neftci Baku. „Briliantul” urmează să plece în Rusia, în cantonamentul echipei azere, acolo unde va semna și noul contract.

Adrian Mutu, primul mesaj după despărțirea de Rapid: „Mult succes în continuare”

Antrenorul a ținut să le ureze celor de la Rapid, în mesajul postat pe rețelele de socializare, „mult succes în continuare”. De asemenea, acesta a menționat că se simte mândru după perioada petrecută pe banca echipei din Giulești.

„Se încheie o etapa de care sunt mandru si care m-a facut mai bun si pe plan profesional si pe plan personal. Ca si in cariera de jucator, in cariera de antrenor accept noi provocari si oportunitatea care mi se ofera cred ca ma va ajuta pe viitor.

Vreau sa le multumesc tuturor jucatorilor pe care i -am pregatit in aceasta perioada, sa le multumesc si suporterilor, care ne-au sustinut si ne-au impins mereu din spate si sunt sigur ca asta or sa faca si in continuare, sa multumesc mai ales conducerii clubului pentru încrederea acordată ,pentru oportunitatea data si pentru sprijin si vreau sa le transmit mult succes in continuare in indeplinirea obiectivelor. Mulțumesc Rapid !”, a postat Adrian Mutu, pe rețelele de socializare.

Reclamă

Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Adrian Mutu. Fostul portar l-a criticat pe „Briliant”

Fostul portar l-a criticat pe Adrian Mutu, pentru că a ales să plece de la Rapid. Florin Prunea este de părere că mutarea tehnicianului în Azerbaidjan este una jenantă, pentru că acesta ar avea destul timp să câștige și bani.

„Pentru Mutu, Rapidul devenise o corvoadă. Când iei șapte de la Sparta Praga, când iei șapte de la Farul… Îl vedeam cum se duce la stadion, îl vedeam cu capul în pământ în fața suporterilor…

A venit această oportunitate, care, din punctul meu de vedere, este un pas înapoi pentru Mutu. Dacă nu ar fi câștigat meciul cu FCSB, Mutu nu era păstrat.

Reclamă 4 / 0/3

Să lași Rapid București pentru Neftci Baku… Cu toată stima, mi se pare hilar, jenant. Ai timp să câștigi și bani. Eu zic că el trebuia să-și ducă la capăt contractul, mai ales că oamenii ăștia i-au prelungit contractul cu doi ani.

De acum, cine va vrea să-l angajeze pe Adi Mutu, se va gândi de trei ori. Pare un băiat tânăr disperat după bani. El a început prost cariera asta de antrenor. De la Rapid pleacă pe ușa din spate”, a spus Prunea, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Se decide campioana Angliei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și