Închide meniul

Galatasaray are două oferte pentru Olimpiu Moruţan! Decizia luată de antrenorul Cim Bom

Dan Roșu Publicat: 11 iulie 2023, 9:31

Reclamă
Galatasaray are două oferte pentru Olimpiu Moruţan! Decizia luată de antrenorul Cim Bom

Galatasaray are două oferte pentru Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan, într-un meci amical al lui Galatasaray / Profimedia Images

Galatasaray are două oferte pentru Olimpiu Moruţan, după sezonul bun făcut de internaţionalul român la Pisa, unde a fost împrumutat în stagiunea precedentă. Moruţan a fost unul dintre remarcaţii din Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit la Galata după ce Pisa nu a activat clauza transferului definitiv, Moruţan are două oferte. Turcii de la hurriyet.com susţin că două echipe din Superliga turcă în doresc pe jucătorul cotat la 4.5 milioane de euro.

Galatasaray are două oferte pentru Olimpiu Moruţan

Este vorba despre Konyaspor şi Pendikspor. Totuşi, antrenorul Galatei, Okan Buruk, vrea să ia decizia finală în legătură cu Moruţan, după ce îl va vedea pe acesta la lucru în cantonamentul din Austria.

Moruţan a revenit în Turcia după un sezon bun la Pisa. În 35 de meciuri adunate în Serie B, el şi-a trecut în cont şase goluri şi opt pase decisive.

Pentru a rămâne la Pisa, italienii trebuiau să plătească suma de 5.500.000 de euro. Pisa a ratat promovarea în Serie A, astfel că bugetul clubului a fost reconfigurat. Sezonul viitor din Serie B va fi exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Moruţan a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB

Înainte de revenirea la Galatasaray, au existat discuţii şi despre o eventuală mutare a lui Olimpiu Moruţan la FCSB. Giovanni Becali a declarat, în trecut, că o decizie în privinţa viitorului lui Olimpiu Moruţan se va lua în iulie, atunci când se va deshide perioada de mercato. De asemenea, agentul de jucători a mai dezvăluit că Moruţan ar putea reveni la FCSB doar sub formă de împrumut.

„Moruțan aparține de Galata, clubul va decide ce va face cu el. E încă devreme, mercato se deschide abia în iulie, nu e grabă. Moruțan depinde numai de Galatasaray.

Și el, și Cicâldău se vor întoarce la club la pregătire. Dacă FCSB s-ar interesa de el, probabil ar fi vorba despre un împrumut”, a declarat Giovanni Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 19:01 FotoFiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile! 19:00 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 18:00 VIDEONorwich – Leeds 0-0 şi West Brom – Southampton 0-0, în AntenaPLAY! Remize în turul barajului de promovare în Premier League 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” Vezi toate știrile
Citește și