Închide meniul
Video

Teodora Meluţă e convinsă că naţionala lui Edi Iordănescu va ajunge la EURO 2024: „Batem Kosovo cu 2-0 şi ne calificăm”

Publicat: 28 iulie 2023, 20:37 / Actualizat: 3 octombrie 2023, 19:59

Reclamă

Teodora Meluţă crede că naţionala României nu

Captură Antena 1

Teodora Meluţă e convinsă că naţionala lui Edi Iordănescu va ajunge la EURO 2024. România are nevoie de energia fanilor la bătăliile cu Israel şi Kosovo, din septembrie. „Batem Kosovo cu 2-0 şi ne calificam„, e pariul fetelor din naţională. România – Kosovo e pe 12 septembrie la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fetele din naţională le vor face galerie pe stadion băieţilor, la bătăliile decisive din septembrie. Ele pariază de acum pe o victorie cu Kosovo şi au şi un scor favorit.

Teodora Meluţă e convinsă că naţionala lui Edi Iordănescu va ajunge la EURO 2024: „Batem Kosovo cu 2-0 şi ne calificăm”

2-0 pentru România„, e convinsă Teodora Meluţă. „2-0 pentru noi„, a spus şi Anamaria Vlădulescu. „2-0 pentru România„, e şi pronosticul Adinei Borode.

Selecţionerul Cristi Dulca merge pe o victorie la limită: 1-0. Laura Rus merge şi ea pe mâna tricolorilor lui Edi Iordănescu: 2-1. Fotbaliştii au nevoie de energia suporterilor pe Arena Naţională. O victorie cu Kosovo o aduce pe România mai aproape de mult visatul EURO!

„Da (n.r. – dacă se califică băieţii la EURO)„, a spus Cristi Dulca.

Reclamă

Mi-aş dori asta pentru ţară şi da, se califică„, a spus Laura Rus. Şi Teodora Meluţă mizează pe calificare: „Da, normal”.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
Vezi toate știrile
Citește și