Închide meniul
Foto

FCSB – CFR Cluj în Ghencea! Imagini istorice cu jucătorii de la FCSB pe noul stadion Steaua

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2023, 20:12

Reclamă
FCSB – CFR Cluj în Ghencea! Imagini istorice cu jucătorii de la FCSB pe noul stadion Steaua

Imagini istorice cu jucătorii de la FCSB pe noul stadion Steaua

As.ro

FCSB – CFR Cluj în Ghencea Imagini istorice cu jucătorii de la FCSB la stadionul Steaua. Echipa lui Charalambous a ajuns la stadionul Steaua, acolo unde va juca pentru prima dată pe noul stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca pentru prima dată pe noul stadion Steaua. Jucătorii lui Elias Charalambous au ajuns deja la stadion. În frunte cu Florinel Coman, jucătorii roş-albaştrilor au afişat o atitudine extrem de relaxată.

FCSB – CFR Cluj în Ghencea! Imagini istorice cu jucătorii de la FCSB pe noul stadion Steaua

Coman, Tavi Popescu sau Compagno au ajuns pentru prima dată pe noul stadion Steaua. Ultimul care a coborât din autocar a fost Siyabonga Ngezana, deşi nu este nici măcar în lot.  (VEZI IMAGINI CU JUCĂTORII DE LA FCSB PE NOUL STADION STEAUA)

Peluza Nord, show total în drumul spre stadion: „Suntem noi, Steaua suntem noi!”

FCSB – CFR Cluj în Ghencea! Peluza Nord a făcut show total în drumul spre stadion. Mii de fani ai celor de la FCSB au început să cânte în drumul spre stadionul Steaua.

Peste 5000 de fani au plecat spre stadionul Ghencea, acolo unde FCSB va juca marele derby cu CFR Cluj. Un elicopter a survolat deasupra galeriei de la FCSB în drumul spre stadion. FCSB – CFR Cluj se va juca cu casa închisă.

Reclamă

Video cu galeria celor de la FCSB

Elias Charalambous, încrezător înainte de FCSB – CFR Cluj

Elias Charalambous s-a declaratîncrezător înainte de derby. Tehnicianul celor de la FCSB a declarat că nu îi este frică de fosta campioană a României, înaintea partidei din etapa a 4-a a Ligii 1.

Nu ne este frică, singurul lucru pe care mi-l doresc este ca jucătorii noştri să joace fotbalul pe care îl ştiu. Nu îmi este frică de CFR Cluj!”, a spus tehnicianul celor de la FCSB, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” Vezi toate știrile
Citește și