Închide meniul

Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2023, 17:14

Reclamă
Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League

Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League

Profimedia

Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League. Danezii au câştigat cu 5-0 partida cu Randers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nordsjaelland este în formă maximă înaintea returului cu FCSB. Danezii au făcut spectacol în ultimul meci din campionat şi s-au impus cu 5-0.

Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League

Nordsjaelland a deschis scorul cu Randers după autogolul lui Bjorkengren. Ultimele 25 de minute au fost fabuloase pentru adversara echipei lui Charalambous.
Antman (65), Tverskov (72), Schandorf (81) și Nagalo (89) au dus scorul la un incredibil 5-0. Returul din turul al treilea preliminar din Conference League se va disputa joi, de la ora 19:30, şi va fi în format live text pe AS.ro.

Gigi Becali, ironizat de presa din Danemarca după FCSB – Nordsjaelland

Gigi Becali a fost ironizat de presa din Danemarca după FCSB – Nordsjaelland. Patronul „roș-albaștrilor” a fost subiect în presa din Danemarca, după ce echipa sa a remizat, pe teren propriu, cu vicecampioana din țara nordică.

FCSB a remizat în prima manșă a „dublei” cu danezii de la Nordsjaelland cu scorul de 0-0, pe stadionul „Steaua” din Ghencea. „

Reclamă

„Carismaticul patron al lui FCSB o laudă pe Nordsjaelland. Faimosul și infamul patron al FCSB-ului, Gigi Becali, a declarat înaintea meciului că echipa din capitala României o va zdrobi pe Nordsjaelland.

Bineînțeles, acest lucru nu s-a întâmplat. Meciul de la București s-a încheiat cu 0-0, chiar dacă FCSB a jucat mai bine de o jumătate de ori în superioritate numerică. Nordsjaelland a dominat jocul și dacă ar fi trebuit să fie o câștigătoare, ar fi trebuit să fie clubul din Farum.

Acum, chiar și Gigi Becali, cunoscut ca unul dintre cei mai controversați patroni de club din Europa, și-a scos pălăria în fața lui Nordsjaelland”, au notat jurnaliștii de la tipsbladet.dk.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția danezilor a venit și în contextul în care, înaintea „dublei” cu Nordsjaelland, patronul echipei pregătite de Elias Charalambous a menționat că jucătorii săi nu vor avea nicio problemă în fața danezilor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și