Închide meniul

Suma colosală câștigată de Nate Diaz pentru bătaia luată de la Jake Paul

Florian Ceafalău Publicat: 15 august 2023, 13:50

Reclamă
Suma colosală câștigată de Nate Diaz pentru bătaia luată de la Jake Paul

Profimedia

Suma colosală câștigată de Nate Diaz pentru bătaia luată de la Jake Paul

Suma colosală câștigată de Nate Diaz pentru bătaia luată de la Jake Paul? Aproape de 4 ori cât a câștigat în toată cariera în UFC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nate Diaz este una dintre legendele MMA-ului. Acesta a evoluat între 2007 și 2022 în cea mai prestigioasă promoție de MMA, UFC. Nate a avut însă nevoie de 21 de lupte pentru a ajunge la o bursă mare. Înainte de primul meci cu Conor McGregor, Nate câștiga sume destul de mici raportate la nivelul său.

Luptele cu Conor l-au propulsat însă în altă ligă. Nate a încasat 500.000 de dolari pentru primul meci cu Conor, și 2 milioane pentru al doilea. Cel mai probabil, s-au adăugat și bani din PPV.

În toată cariera din UFC, Conor a câștigat în jur de 5 milioane de dolari, majoritatea banilor datorându-se luptelor cu Conor și a faimei dobândite după.

Suma colosală câștigată de Nate Diaz pentru bătaia luată de la Jake Paul

Meciul cu Jake Paul a fost un fiasco total. Tipic luptelor fraților Paul. Nate nu a părut deloc interesat să câștige, alimentând ideea că luptele lui Jake Paul sunt aranjate pentru a ieși bine din ele.

Reclamă

Suma încasată de Nate este una uriașă, de 20 de milioane de dolari. Marea majoritate din profituri vin din vânzarea de PPV. Deși Jake a anunțat că s-au vândut peste 1 milion de PPV, acest lucru nu este deloc credibil.

Totuși, mai multe publicații au anunțat că s-au vândut de 2 ori mai multe PPV decât la meciul dintre Jake și Tommy Fury. De asemenea, publicitatea a costat de 5 ori mai mult.

Meciul dintre cei doi s-a terminat cu victorie la puncte pentru Jake Paul.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și