Închide meniul

Suma colosală câștigată de Nate Diaz pentru bătaia luată de la Jake Paul

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 15 august 2023, 13:50

Suma colosală câștigată de Nate Diaz pentru bătaia luată de la Jake Paul

Profimedia

Suma colosală câștigată de Nate Diaz pentru bătaia luată de la Jake Paul

Suma colosală câștigată de Nate Diaz pentru bătaia luată de la Jake Paul? Aproape de 4 ori cât a câștigat în toată cariera în UFC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nate Diaz este una dintre legendele MMA-ului. Acesta a evoluat între 2007 și 2022 în cea mai prestigioasă promoție de MMA, UFC. Nate a avut însă nevoie de 21 de lupte pentru a ajunge la o bursă mare. Înainte de primul meci cu Conor McGregor, Nate câștiga sume destul de mici raportate la nivelul său.

Luptele cu Conor l-au propulsat însă în altă ligă. Nate a încasat 500.000 de dolari pentru primul meci cu Conor, și 2 milioane pentru al doilea. Cel mai probabil, s-au adăugat și bani din PPV.

În toată cariera din UFC, Conor a câștigat în jur de 5 milioane de dolari, majoritatea banilor datorându-se luptelor cu Conor și a faimei dobândite după.

Suma colosală câștigată de Nate Diaz pentru bătaia luată de la Jake Paul

Meciul cu Jake Paul a fost un fiasco total. Tipic luptelor fraților Paul. Nate nu a părut deloc interesat să câștige, alimentând ideea că luptele lui Jake Paul sunt aranjate pentru a ieși bine din ele.

Reclamă

Suma încasată de Nate este una uriașă, de 20 de milioane de dolari. Marea majoritate din profituri vin din vânzarea de PPV. Deși Jake a anunțat că s-au vândut peste 1 milion de PPV, acest lucru nu este deloc credibil.

Totuși, mai multe publicații au anunțat că s-au vândut de 2 ori mai multe PPV decât la meciul dintre Jake și Tommy Fury. De asemenea, publicitatea a costat de 5 ori mai mult.

Meciul dintre cei doi s-a terminat cu victorie la puncte pentru Jake Paul.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și