Închide meniul

Adrian Porumboiu lansează o variantă surpriză pentru Marius Şumudică din Liga 1: „Ar fi fraier dacă nu se duce”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2023, 21:28

Reclamă
Adrian Porumboiu lansează o variantă surpriză pentru Marius Şumudică din Liga 1: „Ar fi fraier dacă nu se duce

Marius Șumudică și-a aflat pedeapsa, după ce a primit cartonaș roșu în ultimul meci al lui Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Adrian Porumboiu lansează o variantă surpriză pentru Marius Şumudică din Liga 1. Fostul arbitru consideră că FC Botoşani, care s-a despărţit de Marius Croitoru, ar fi o destinaţie perfectă pentru Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu îl cunoaşte bine pe Şumudică. Atunci când era patron la FC Vaslui, „Şumi” a antrenat o perioadă echipa moldoveană.

Adrian Porumboiu lansează o variantă surpriză pentru Marius Şumudică din Liga 1

Dacă ar fi după părerea mea, cel mai bine s-ar nimeri la Botoșani. El e în suferință, Botoșaniul e în suferință. El nu are angajament acum, cea mai fericită combinație ar fi asta.

Cred că pleacă antrenor la Botoșani. E cea mai bună variantă pentru el și pentru Botoșani. Varianta cea mai bună este să meargă acolo. Știe și cu șmecheria, și cu ciocolata, și cu biciul. Ar fi fraier dacă nu se duce”, a declarat Adrian Porumboiu pentru iamsport.ro.

Marius Croitoru a părăsit-o de tot pe FC Botoşani! Patronul Iftime anunţa că îl va păstra în club

Marius Croitoru a părăsit-o de tot pe FC Botoşani! Patronul Valeriu Iftime anunţa după înfrângerea cu Dinamo că îl va păstra în club pe Croitoru, dar că va numi un alt antrenor la echipă.

Reclamă

Potrivit topbt.ro, Croitoru a plecat deja de la clubul patronat de Valeriu Iftime. Sursa citată notează că tandemul Mihai Ciobanu – Andrei Patache va pregăti echipa până la numirea unui nou antrenor.

FC Botoşani ocupă ultimul loc în Liga 1, după ce a fost învinsă cu 1-0 de către Dinamo în a 5-a etapă. Dinamo a câştigat cu un autogol al portarului Răzvan Ducan, din minutul 95. Dennis Politic a centrat de pe partea stângă şi a provocat autogolul lui Ducan. Anterior, Politic, care a fost în trecut la Academia lui Manchester United, a avut o bară.

Valeriu Iftime: „Marius nu a fost lăsat să fie antrenor”

Valeriu Iftime declara după înfrângerea cu Dinamo că va numi un alt antrenor la FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Nu avem antrenor. Marius nu poate fi antrenor, nu a fost lăsat să fie antrenor. Regula pe care o are acum Federația, că un antrenor secund nu are voie să se ridice de pe bancă, să comenteze, să spună nimic… pur și simplu nu am antrenor. El nu este lăsat să fie antrenor!

Sută la sută numesc un alt antrenor. Am vorbit cu Marius. Nu are cum, să stea un an de zile și să-și facă școala. Rămâne la mine la club, să văd în ce poziție, consilier al meu sau un om care face ceva pentru fotbalul din Botoșani, pentru că are multe lucruri de spus, dar trebuie să-și facă școala.

Cumva… ne-a învins sistemul. S-a pus atât de tare pe noi încât dacă nu ai licență Pro nu ai cum să profesezi.

Marius a fost continuu un om care i-a impulsionat de pe bancă pe jucători. Vă dați seama, stă pe bancă cu pastile. Aseară mi-a spus: «Nu pot, nu sunt eu, nu am niciun fel de putere. Altfel joacă echipa la antrenament. Când intră pe teren își pierd reperele. Cumva cred că așteaptă să strig de pe margine și eu nu pot să o fac»”, a declarat Valeriu Iftime pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și