Închide meniul

Adrian Porumboiu lansează o variantă surpriză pentru Marius Şumudică din Liga 1: „Ar fi fraier dacă nu se duce”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2023, 21:28

Reclamă
Adrian Porumboiu lansează o variantă surpriză pentru Marius Şumudică din Liga 1: „Ar fi fraier dacă nu se duce

Marius Șumudică și-a aflat pedeapsa, după ce a primit cartonaș roșu în ultimul meci al lui Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Adrian Porumboiu lansează o variantă surpriză pentru Marius Şumudică din Liga 1. Fostul arbitru consideră că FC Botoşani, care s-a despărţit de Marius Croitoru, ar fi o destinaţie perfectă pentru Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu îl cunoaşte bine pe Şumudică. Atunci când era patron la FC Vaslui, „Şumi” a antrenat o perioadă echipa moldoveană.

Adrian Porumboiu lansează o variantă surpriză pentru Marius Şumudică din Liga 1

Dacă ar fi după părerea mea, cel mai bine s-ar nimeri la Botoșani. El e în suferință, Botoșaniul e în suferință. El nu are angajament acum, cea mai fericită combinație ar fi asta.

Cred că pleacă antrenor la Botoșani. E cea mai bună variantă pentru el și pentru Botoșani. Varianta cea mai bună este să meargă acolo. Știe și cu șmecheria, și cu ciocolata, și cu biciul. Ar fi fraier dacă nu se duce”, a declarat Adrian Porumboiu pentru iamsport.ro.

Marius Croitoru a părăsit-o de tot pe FC Botoşani! Patronul Iftime anunţa că îl va păstra în club

Marius Croitoru a părăsit-o de tot pe FC Botoşani! Patronul Valeriu Iftime anunţa după înfrângerea cu Dinamo că îl va păstra în club pe Croitoru, dar că va numi un alt antrenor la echipă.

Reclamă

Potrivit topbt.ro, Croitoru a plecat deja de la clubul patronat de Valeriu Iftime. Sursa citată notează că tandemul Mihai Ciobanu – Andrei Patache va pregăti echipa până la numirea unui nou antrenor.

FC Botoşani ocupă ultimul loc în Liga 1, după ce a fost învinsă cu 1-0 de către Dinamo în a 5-a etapă. Dinamo a câştigat cu un autogol al portarului Răzvan Ducan, din minutul 95. Dennis Politic a centrat de pe partea stângă şi a provocat autogolul lui Ducan. Anterior, Politic, care a fost în trecut la Academia lui Manchester United, a avut o bară.

Valeriu Iftime: „Marius nu a fost lăsat să fie antrenor”

Valeriu Iftime declara după înfrângerea cu Dinamo că va numi un alt antrenor la FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Nu avem antrenor. Marius nu poate fi antrenor, nu a fost lăsat să fie antrenor. Regula pe care o are acum Federația, că un antrenor secund nu are voie să se ridice de pe bancă, să comenteze, să spună nimic… pur și simplu nu am antrenor. El nu este lăsat să fie antrenor!

Sută la sută numesc un alt antrenor. Am vorbit cu Marius. Nu are cum, să stea un an de zile și să-și facă școala. Rămâne la mine la club, să văd în ce poziție, consilier al meu sau un om care face ceva pentru fotbalul din Botoșani, pentru că are multe lucruri de spus, dar trebuie să-și facă școala.

Cumva… ne-a învins sistemul. S-a pus atât de tare pe noi încât dacă nu ai licență Pro nu ai cum să profesezi.

Marius a fost continuu un om care i-a impulsionat de pe bancă pe jucători. Vă dați seama, stă pe bancă cu pastile. Aseară mi-a spus: «Nu pot, nu sunt eu, nu am niciun fel de putere. Altfel joacă echipa la antrenament. Când intră pe teren își pierd reperele. Cumva cred că așteaptă să strig de pe margine și eu nu pot să o fac»”, a declarat Valeriu Iftime pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și