Închide meniul

Bogdan Stoica revine în Glory! Se bate pe 7 octombrie în Bulgaria, alături de Sorin Caliniuc

Florian Ceafalău Publicat: 21 august 2023, 12:36

Reclamă
Bogdan Stoica revine în Glory! Se bate pe 7 octombrie în Bulgaria, alături de Sorin Caliniuc

Bogdan Stoica revine în Glory! Se bate pe 7 octombrie în Bulgaria, alături de Sorin Caliniuc

Bogdan Stoica revine în Glory pe 7 octombrie. Acesta nu are încă un adversar anunțat dar a fost deja postat pe pagina Glory, pe fight card-ul galei ce va avea loc în Bulgaria. Tot în aceeași gală, românul Sorin Caliniuc se bate cu Stoyan Koprivlenski, chiar la bulgar acasă. Va fi o revanșă între cei doi, după ce Sorin a câștigat le decizie împărțită în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan vine după un meci de MMA pierdut în Polonia. A luptat cu coșmarul lui Badr Hari, Arkadius Wrzosek, și a fost învins după doar 2 minute. Pe reguli de kickboxing însă, Bogdan stă foarte bine. Are 3 victorii la rând, și 6 victorii în ultimele 7 meciuri.

Bogdan Stoica revine în Glory după o pauză de 9 ani!

Nu va fi prima experiență pentru Bogdan Stoica în Glory. Acesta a luptat în Glory 17, ce a avut loc în iunie 2014 în Los Angeles. Bogdan a participat atunci în turneul la categoria mijlocie, dar a fost învins prin KO de Wayne Barrett, în runda a treia.

Luptătorul din București are în palmares lupte la cel mai înalt nivel, pe lângă Glory luptând de asemenea și în ONE Championship. Cele două sunt primele două promoții la nivel mondial în kickboxing.

De asemenea, a da piept cu nume importante la nivel mondial, ca Jorge Loren, Fabio Kwasi, Ibrahim El Bouni, Antonio Plazibat sau actualul campion și superstar din UFC, Israel Adesanya.

Reclamă

Gala în care vor lupta Bogdan Stoica și Sorin Caliniuc va fi transmisă LIVE în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana Vezi toate știrile
Citește și