Închide meniul

Programul etapei a cincea din Liga Portugal! Meciurile care se vor vedea în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 14 septembrie 2023, 13:24 / Actualizat: 14 septembrie 2023, 15:15

Reclamă
Programul etapei a cincea din Liga Portugal! Meciurile care se vor vedea în AntenaPLAY

Programul etapei a cincea din Liga Portugal

FC Porto - Arouca / Profimedia

Programul etapei a cincea din Liga Portugal! Meciurile din prima ligă din Portugalia revin în AntenaPLAY, după pauza provocată de meciurile echipelor naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Porto va juca pe terenul celor de la Estrela, Benfica va juca în deplasarea de pe terenul celor de la Vizela, în timp ce Sporting va primi vizita celor de la Moreirense.

Programul etapei a cincea din Liga Portugal! Meciurile care se vor vedea în AntenaPLAY

Pauza internaţională s-a încheiat, ceea ce înseamnă că meciurile echipelor de club revin în acest final de săptămână. Liga Portugal revine şi ea, iar toate cele nouă meciuri vor putea fi urmărite în AntenaPLAY.

Primul meci al etapei va avea loc vineri seară, de la ora 21:15, atunci când FC Porto va juca pe terenul celor de la Estrela. După primele patru etape, FC Porto se află pe locul 2, cu 10 puncte, la egalitate de puncte cu liderul Boavista şi Sporting, formaţia de pe locul 3. De partea cealaltă, Estrela se află pe locul 13, cu 4 puncte.

Etapa trecută, FC Porto a remizat pe teren propriu cu Arouca, în timp ce Estrela a remizat pe terenul celor de la Portimonense.

Reclamă

Sâmbătă, de la 22:30, Benfica va juca pe terenul celor de la Vizela. După înfrângerea din prima etapă de pe terenul celor de la Boavista, Benfica a obţinut trei victorii la rând. În ultima etapă, Benfica a învins Guimaraes cu 4-0, pe teren propriu. De partea cealaltă, Vizela vine după prima victorie din acest sezon, scor 1-0 cu Gil Vicente.

Duminică, de la 22:30, Sporting va juca pe teren propriu contra celor de la Moreirense. Sporting, ocupanta locului 3, a remizat pe terenul celor de la Braga, scor 1-1, în timp ce Moreirense vine după o înfrângere cu Braga, scor 2-3, dintr-o restanţă din etapa a treia.

Programul etapei a cincea din Liga Portugal:

Reclamă 4 / 0/3

Vineri, 15 septembrie

  • ora 21:15: Estrela – FC Porto

Sâmbătă, 16 septembrie

  • ora 17:30: Rio Ave – Famalicao
  • ora 20:00: Farense – Braga
  • ora 22:30: Vizela – Benfica

Duminică, 17 septembrie

  • ora 17:30: Arouca – Casa Pia
  • ora 20:00: Guimaraes – Portimonense
  • ora 22:30: Sporting – Moreirense

Luni, 18 septembrie

  • ora 22:15: Boavista – Chaves
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! Vezi toate știrile
Citește și