Închide meniul
VIDEO

Liga Portugal a fost LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Braga – Sporting 1-1! Porto, egal dramatic cu Arouca

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2023, 0:30

Liga Portugal a fost LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Braga – Sporting 1-1! Porto, egal dramatic cu Arouca

Liga Portugal a fost LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Jucătorii lui Porto, în timpul unui meci/ Profimedia

Liga Portugal a fost LIVE VIDEO, în AntenaPLAY. Ziua de fotbal din Portugalia s-a deschis cu duelul dintre Estoril şi Boavista, încheiat cu scorul de 1-1. Ulterior, şi Porto a remizat cu acelaşi scor cu Arouca, egalând în prelungiri. În meciul serii, Braga a remizat cu Sporting, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Baraga – Sporting, oaspeţii au deschi scorul în minutul 25 prin Goncalves. Ulterior, Sporting a avut şi un gol anulat, în minutul 38, pe motiv de ofsaid. Braga a reuşit să egaleze pe final de joc, în minutul 78, după ce Djalo a executat perfect o lovitură liberă.

Liga Portugal a fost LIVE VIDEO, în AntenaPLAY | Braga – Sporting 1-1

Final! Braga – Sporting 1-1! Sporting rămâne neînvinsă şi după etapa a patra din Liga Portugal! Golurile lui Djalo şi Goncalves au decis duelul de la Braga.

Min. 78: Braga – Sporting 1-1! Djalo a reuşit să restabilească egalitatea pe tabelă. Mijlocaşul a executat perfect o lovitură liberă, portarul lui Sporting neavând nicio şansă în faţa şutului superb.

Min 25: Braga – Sporting 0-1! A marcat Goncalves, cu un șut direct în vinclul porții.

Reclamă

Min. 1: Începe meciul!

Braga – Sporting se anunţă un meci echilibrat. Braga are moral bun înaintea confruntării, după ce la mijlocul săptămânii a obţinut calificarea în grupele Champions League, ca urmare a play-off-ului câştigat în faţa celor de la Panathinaikos.

Sporting, de cealaltă parte, are victorii pe linie în primele trei runde din Liga Portugal. Sporting le-a învins pe Famalicao, Casa Pia şi pe Vizela.

Reclamă 4 / 0/3

Porto – Arouca 1-1

Final! Porto – Arouca 1-1! „Dragonii” au scos un punct dramatic din duelul cu Arouca, şi rămân neînvinşi în Liga 1.

Min. 90+20: Porto – Arouca 1-1! Evarilson a reuşit să marcheze cu un şut din faţa porţii, după o lovitură liberă. „Dragonii” au reuşit să egaleze dramatic.

Min. 90+12: Porto a ratat un penalty! Galeno a executat lovitura de la punctul cu var, însă Aruabarena a apărat!

Min 84 Porto – Arouca 0-1: Oaspeții au marcat după un contra atac senzațional. Gonzalez a driblat în careu și a înscris cu un șut excelent.

Min 1: Porto – Arouca – A început meciul!

Estoril – Boavista 1-1

Min 90+8: Estoril – Boavista 1-2: Final de meci!

Min. 41: Estoril – Boavista 1-2! Morais a reuşit să-şi ducă echipa în avantaj, cu un şut în vinclul porţii.

Reclamă

Min. 35: Estoril – Boavista 1-1! Gazdele au reuşit să egaleze prin Marques, cel care a marcat printr-o lovitură de cap imparabilă.

Min. 5: Estoril – Boavista 0-1! Malheiro a deschis scorul! Mijlocaşul a înscris superb, cu un şut în forţă, de la marginea careului.

Min. 1: Începe meciul!

Estoril vine după un eşec, suferit în runda trecută. A pierdut cu Estrela, în deplasare, scor 1-2.

De cealaltă parte, Boavista are moral bun înaintea duelului de pe terenul lui Estoril. Boavista este neînvinsă în acest start de sezon, după ce a obţinut două victorii şi o remiză, în primele trei etape.

Ivan Marcano este eroul lui FC Porto

Ivan Marcano este eroul lui FC Porto în această ediţie din Liga Portugal. Fundaşul în vârstă de 36 de ani şi-a salvat echipa pentru a doua etapă la rând. A făcut spectacol în Rio Ave – FC Porto, scor 1-2, meci care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Căpitanul „dragonilor” a marcat golul victoriei în minutul 90+4. FC Porto era condusă cu 1-0 în minutul 90, dar a reuşit să întoarcă scorul în prelungiri. Galeno restabilise egalitatea din penalty (90+1), înainte ca Marcano să dea mare lovitură.

Veteranul lui FC Porto a înscris după o fază care a luat total prin surprindere defensiva gazdelor. Jucătorii antrenaţi de Sergio Conceicao au executat rapid un corner, mingea a ajuns la Andre Franco, iar mijlocaşul de 25 de ani a centrat în faţa porţii.

Marcano a fost din nou omul potrivit la locul potrivit şi a deviat balonului în poartă. A fost îmbrăţişat imediat de Pepe, fostul jucător al lui Real Madrid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și