Închide meniul

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Damac – Al Hilal 1-1! Românul l-a eclipsat pe Neymar

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 septembrie 2023, 21:52

Reclamă
Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Damac – Al Hilal 1-1! Românul l-a eclipsat pe Neymar

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Damac - Al Hilal 1-1

Profimedia

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Damac – Al Hilal 1-1. Stanciu a reuşit un gol fabulos în minutul 68, dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a făcut un meci uriaş în faţa echipei lui Neymar, Al Hilal. După ce a marcat cu Kosovo, Stanciu a înscris şi pentru echipa sa de club.

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Damac – Al Hilal 1-1

Pe lângă execuţia senzaţională de la gol, Nicolae Stanciu a avut o prestaţie consistentă tot meciul. Iar pentru asta a fost recompensat cu cea mai mare notă. Astfel, site-ul Sofascore i-a acordat românului nota 7,2. Doar 2 coechipieri au obţinut aceeaşi notă ca a românului. De cealaltă parte, Neymar a primit nota 6,3.

Neymar, Sergej Milinkovic-Savic, Koulibaly şi Aleksandar Mitrovic sunt starurile venite din Europa ale lui Al-Hilal.

Al Hilal a deschis scorul prin Malcom, în minutul 9, iar Stanciu, care a fost integralist la Damac, a egalat în minutul 68. Al Hilal este lider în clasament, cu 17 puncte. Damac este pe 15, cu 4 puncte.

Reclamă

Nicolae Stanciu, despre transferul la Damac

Nicolae Stanciu a vorbit despre transferul la Damac, la finalul partidei cu Kosovo, meci ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Stanciu a ratat un penalty, dar şi-a luat revanşa cu golul marcat în minutul 83, cu un şut fabulos de la marginea careului.

Nicolae Stanciu a spus că şi-a dorit foarte mult transferul din China la Damac, formaţie antrenată de Cosmin Contra. Stanciu a luat această decizie şi pentru a-i fi mai uşor să ajungă la echipa naţională.

Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a fost transferat oficial de echipa antrenată de Cosmin Contra şi se va lupta în Arabia Saudită cu Cristiano Ronaldo, Neymar şi Karim Benzema. Anamaria Prodan, agentul mijlocaşului român, a anunţat că cei de la Damac au plătit 2,5 milioane de euro pentru transferul lui Stanciu de la Wuhan Three Towns.

Reclamă 4 / 0/3

„Înseamnă foarte mult transferul pentru mine. Mi-am dorit foarte mult să revin mai aproape de casă ca să îmi fie mai uşor să ajung la echipa naţională. Cred că este un campionat mult mai puternic decât al Chinei în acest moment. Vreau să îl ajut pe mister Contra să avem rezultate cât mai bune„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana Vezi toate știrile
Citește și