Închide meniul

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Damac – Al Hilal 1-1! Românul l-a eclipsat pe Neymar

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 septembrie 2023, 21:52

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Damac – Al Hilal 1-1! Românul l-a eclipsat pe Neymar

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Damac - Al Hilal 1-1

Profimedia

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Damac – Al Hilal 1-1. Stanciu a reuşit un gol fabulos în minutul 68, dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a făcut un meci uriaş în faţa echipei lui Neymar, Al Hilal. După ce a marcat cu Kosovo, Stanciu a înscris şi pentru echipa sa de club.

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Damac – Al Hilal 1-1

Pe lângă execuţia senzaţională de la gol, Nicolae Stanciu a avut o prestaţie consistentă tot meciul. Iar pentru asta a fost recompensat cu cea mai mare notă. Astfel, site-ul Sofascore i-a acordat românului nota 7,2. Doar 2 coechipieri au obţinut aceeaşi notă ca a românului. De cealaltă parte, Neymar a primit nota 6,3.

Neymar, Sergej Milinkovic-Savic, Koulibaly şi Aleksandar Mitrovic sunt starurile venite din Europa ale lui Al-Hilal.

Al Hilal a deschis scorul prin Malcom, în minutul 9, iar Stanciu, care a fost integralist la Damac, a egalat în minutul 68. Al Hilal este lider în clasament, cu 17 puncte. Damac este pe 15, cu 4 puncte.

Reclamă

Nicolae Stanciu, despre transferul la Damac

Nicolae Stanciu a vorbit despre transferul la Damac, la finalul partidei cu Kosovo, meci ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Stanciu a ratat un penalty, dar şi-a luat revanşa cu golul marcat în minutul 83, cu un şut fabulos de la marginea careului.

Nicolae Stanciu a spus că şi-a dorit foarte mult transferul din China la Damac, formaţie antrenată de Cosmin Contra. Stanciu a luat această decizie şi pentru a-i fi mai uşor să ajungă la echipa naţională.

Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a fost transferat oficial de echipa antrenată de Cosmin Contra şi se va lupta în Arabia Saudită cu Cristiano Ronaldo, Neymar şi Karim Benzema. Anamaria Prodan, agentul mijlocaşului român, a anunţat că cei de la Damac au plătit 2,5 milioane de euro pentru transferul lui Stanciu de la Wuhan Three Towns.

Reclamă 4 / 0/3

„Înseamnă foarte mult transferul pentru mine. Mi-am dorit foarte mult să revin mai aproape de casă ca să îmi fie mai uşor să ajung la echipa naţională. Cred că este un campionat mult mai puternic decât al Chinei în acest moment. Vreau să îl ajut pe mister Contra să avem rezultate cât mai bune„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și